Nieuws AD Utrecht: “Zorgresidentie de Wulperhorst krijgt grote facelift”

6 december 2019

In het AD Utrecht was gisteren te lezen over de verbouwing van het voormalig woonhuis van Wibi Soerjadi in Zeist. Projectontwikkelaar Idsard van den Berg, aannemer Herman Hoeve, eigenaar van Valuas Erik van de Boom leiden je rond in De Wulperhorst. Het landgoed wordt onderdeel van Valuas Zorggroep waar wij naar verwachting eind 2020 onze deuren openen.

Er worden 25 zorgwoningen gecreëerd en naast de verbouwing van de woning en het koetshuis wordt het omliggende terrein heringericht als park.  

Lees hier het gehele artikel.

Wil je graag meer informatie over Landgoed De Wulperhorst? Bekijk dan de webpagina of neem contact met ons op. Je vertellen je graag meer.

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.