Nieuws Bezoek op Valuas locaties

25 mei 2020

Wij laten vanaf 25 mei weer beperkt bezoek toe op onze locaties

Na een weloverwogen besluit hebben wij, in samenspraak met de cliëntenraad, de locatie managers, de Corona verpleegkundigen en de Specialist Ouderengeneeskunde, een bezoekreglement uitgewerkt. De Specialist Ouderengeneeskunde is aangesteld als Medisch Adviseur Infectiepreventie.

Vanaf 25 mei mogen onze bewoners, onder strikte voorwaarden, één vaste bezoeker ontvangen. Samen monitoren wij de ervaringen en stellen wij de regeling zo nodig bij.
Het is een voorzichtige stap welke gepaard gaat met veel emoties.
Het vraagt opnieuw veel van onze bewoners en hun dierbaren en ook van onze medewerkers, er rust een grote verantwoordelijkheid op al hun schouders.

Gezien de situatie zijn wij blij voor onze bewoners en hun dierbaren dat wij samen deze stap kunnen gaan zetten!

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.