Nieuws Bouwupdate februari 2023 Villa Oranjepark

15 februari 2023

Verbouwing Villa Oranjepark Oegstgeest in volle gang

Hoewel er aan de buitenkant tot voor kort nog niet veel van te zien is, is de verbouwing/renovatie van Villa Oranjepark in volle gang. Allereerst hebben er werkzaamheden binnen plaatsgevonden. Dit was behoorlijk wat werk. Er zijn muren uitgebroken en onder andere de riolering vervangen en het waterleidingnet wordt vernieuwd. Inmiddels is het stadium van opbouw in gang gezet. Elk appartement krijgt een eigen, moderne badkamer met allerlei gebruiksvriendelijke voorzieningen voor zowel de bewoners als voor de medewerkers. De uitstraling hiervan is bij Valuas net zo belangrijk.

Niet alleen krijgen alle appartementen een eigen badkamer, ook de woonkamer wordt opnieuw gestoffeerd en gemeubileerd, de keuken wordt vernieuwd, de vloeren op de gangen worden vervangen, er komt isolerend glas in alle ramen, op de begane grond wordt er een extra appartement gerealiseerd, de tuin wordt opnieuw aangelegd,…… kortom Villa Oranjepark wordt geheel naar de maatstaven van 2023 van een nieuw jasje voorzien!

Bij heropening zal Villa Oranjepark beschikken over 15 appartementen voor ouderen met een 24 uurs zorgvraag. Er zijn enkele mogelijkheden voor bewoning door echtparen. Een mooie, vernieuwde kleinschalige zorgvilla waar aandacht voor elkaar centraal staat. Houdt onze website in de gaten voor verdere informatie en ontwikkeling.

Meer Valuas Nieuws

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel