Nieuws Bouwupdate Landgoed De Wulperhorst februari

26 februari 2021

Valuas langs de A12

Het is weer tijd voor een bouwupdate uit Zeist! Wij nemen jullie graag mee in de voortgang van de bouw van het Landgoed De Wulperhorst.

Er is veel gebeurd op de bouw. Zo zijn onder andere de klassieke ornamenten op het plafond in ere hersteld en ook de originele houten balken zijn op een prachtige manier onderdeel geworden van de appartementen.

In april openen wij de deuren van het volledig gerestaureerde landhuis en het nieuwgebouwde koetshuis voor wonen met zorg en tijdelijk verblijf. Heeft u interesse om bij ons te komen wonen of te verblijven in ons zorghotel? Neem dan contact met ons, wij staan u graag te woord in een persoonlijk gesprek.

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.