Nieuws Bouwupdate Valuas Groot Bijstervelt

16 april 2020

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verbouwing van Landgoed Groot Bijstervelt. Naast de realisatie van 28 appartementen in het oude kloostercomplex, opent Valuas hier haar eerste Zorghotel waar ouderen tijdelijk kunnen verblijven.

Momenteel wordt een prachtig park aangelegd op het bosachtige terrein en worden de appartementen en de gezamenlijke ruimten klaargemaakt voor bewoners en gasten die wij naar verwachting 1 mei aanstaande verwelkomen. 

Heeft u interesse om bij ons te komen wonen of wilt u graag meer informatie over onze (tijdelijke) zorg en service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.