Welkom bij Valuas, ook in tijden van corona

De coronapandemie houdt ons dagelijks bezig. We zoeken elke dag opnieuw naar een juist evenwicht tussen veiligheid, bescherming en het essentiële menselijk contact. De aanraking, het bezoek van dierbaren, samen lachen, samen het leven vieren zijn net zo essentieel als voeding: we laten geen mogelijkheid onbenut maar we verslappen nooit in onze verantwoordelijkheid voor onze bewoners en medewerkers en volgen te allen tijden de richtlijnen.

Het laatste nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.