Dagverzorging van Valuas

Valuas biedt aan ouderen die zorg behoeven een tijdelijk thuis met hoogwaardige zorg en service.

Bijzonder is dat wij ons hierbij op de brede groep ouderen richten. Valuas selecteert niet op de oorzaak/reden van de zorgvraag. De bewoner kiest zélf voor een Valuas huis. Uiteraard omdat hij ondersteund wordt door professionals met hart voor hun werk en vooral omdat hij zich hier thuis voelt. In een Valuas huis gaan oprechte aandacht en professionaliteit hand in hand.

Onze locaties

Aldeboarn Boarnsterhim State

Zeist Villa Pavia

Oirschot Landgoed Groot Bijstervelt

Zeist Landgoed Wulperhorst

Den Haag Residence Haganum

Onze dagverzorging

Dagverzorging is bedoeld voor ouderen met een (intensieve) zorgvraag die thuis wonen. Ook hierin richt Valuas zich op ouderen met geheugenproblematiek en op ouderen met een somatische of gecombineerde zorgvraag. Dagverzorging is een vorm van dagbesteding en ook een vorm van verblijf overdag met zorg. Eens of meerdere malen per week verblijft de persoon een dag(deel) bij Valuas en ontvangt zorg en (activiteiten)begeleiding. De invulling is altijd maatwerk en is volledig afgestemd op de persoonlijke interesses en mogelijkheden. Dagverzorging betreft altijd zowel begeleiding in een groep als individuele begeleiding.

Een zorgzame omgeving

Wij heten u van harte welkom om overdag bij ons te verblijven bij Valuas Zorggroep in een gezellige en zorgzame omgeving. U kunt deelnemen aan de maaltijden, die dagelijks door onze kok met zorg worden bereid en aan een of meerdere activiteiten die overdag worden aangeboden door onze activiteitenbegeleidster. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer kunt u kiezen wat u graag wilt doen. Met elkaar of alleen: De persoonlijke wensen komen bij ons op de eerste plaats. Indien u gedurende de dag verzorging of verpleging nodig heeft staan ook onze verzorgenden en verpleegkundigen voor u klaar.

De voordelen

+ Vervoer indien nodig
+ Gezelligheid, ontspanning en sociale contacten
+ Partner en /of kinderen hebben even tijd voor zichzelf
+ Wensen en mogelijkheden centraal
+ Structuur en rust gedurende de dag
+ Een verblijf in een prachtige omgeving

Werken met kwetsbare bewoners is iedere dag opnieuw prachtig werk om te doen.

Medewerker, Valuas Zorggroep
Andrea staat u graag te woord
Meer te weten komen over Valuas Zorggroep of een van onze locaties?
We staan u graag te woord.

Valuas nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn weer open voor bezoek en tevens voor ontmoetingen buiten de locatie! De Valuas COVID Richtlijnen vindt u hier. Wij verzoeken alle bezoekers zich vooraf telefonisch aan te melden bij de locatie.

Om de 1.5 meter regel in huis te kunnen blijven hanteren kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.