Echtparen en tweepersoons appartementen

In onze Valuas huizen bieden wij diverse mogelijkheden voor echtparen en twee personen. Onze zorgvilla’s hebben diverse meerpersoons appartementen in de algemene zin. Dit betekent dat samenwonen in deze appartementen mogelijk is voor zowel echtparen als voor bijvoorbeeld voor broers, zussen en vrienden en vriendinnen. Ook als één van beide geen zorgindicatie heeft is het mogelijk samen te (blijven) wonen bij Valuas.

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze woon- en zorgadviseur John Kitzen via +31(0)6-51153138 

Bekijk onze locaties

Boarnsterhim State Aldeboarn

Residence Haganum Den Haag

Groot Bijstervelt Oirschot

De Wulperhorst Zeist

Marienhaven Warmond

Villa Pavia Zeist

Villa Oranjepark Oegstgeest

Het Witte Huis Oegstgeest

De Meerlhorst Heemstede

De Vermeer Amsterdam

Villa le Monde Vught

Residence Coestraete Zwolle

Voor wie zijn de tweepersoons zorg appartementen geschikt?

U kunt bij ons terecht als echtpaar, samen met uw broer of zus, maar ook met een goede vriend of vriendin bent u van harte welkom! Wilt u alleen wonen in een van de ruime appartementen, dan is dit in overleg in sommige gevallen ook mogelijk.

Maar één van ons heeft een zorgindicatie, kunnen wij bij Valuas wonen?

Ja, ook als één van beide geen zorgindicatie heeft is het mogelijk samen te (blijven) wonen bij Valuas. Voor de persoon die geen zorg nodig heeft wordt een toeslag gerekend op de woonservicekosten.

Hoeveel tweepersoons appartementen zijn er beschikbaar per locatie?

Al onze Valuas zorgvilla’s bieden mogelijkheden voor bewoning door echtparen en twee personen. Van het Friese Aldeboarn tot Brabant en in Den Haag (en omgeving) tot Amsterdam. Onze zorgvilla’s verschillen van grootte en ook kent iedere locatie een verschillend aantal meerpersoonskamers van 1 appartement tot maarliefst 5 appartementen. De afmetingen en indelingen van de appartementen zijn daarnaast uiteenlopend en de beschikbaarheid is wisselend.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden die passen bij uw wensen!

Waarom wonen bij Valuas?

Bij Valuas komt u wonen als u (of één van u beiden) een zorgvraag heeft. Het is een nieuw thuis met 24 uurs zorg en hoogwaardige service, passend bij de hoge levensstandaard die u gewend bent. Ons team geeft persoonlijke zorg en helpt u met wat zelf niet meer lukt.

U staat centraal. U kiest, samen met uw naasten, de locatie die bij u past. Van landelijk tot stadslocatie, van voormalig klooster tot Friese luxe boerderij.

Wij bieden een luisterend oor en willen u leren kennen. Wat zijn uw interesses? Wat is uw lievelings boek of -film? Heeft u groene vingers of bent u een groot liefhebber van kunst? Het is voor ons van groot belang om de persoon achter de zorgvraag te kennen. Op deze manier zetten wij alles op alles om van onze huizen voor u een waar thuis maken. Wonen en leven zoals u dat gewend was. Valuas biedt ruimte voor zorg en bovenal ruimte voor het leven.

Wat kost wonen bij Valuas?

De zorglocaties van Valuas vallen onder de categorie ‘Zorg Thuis’ en ‘Gescheiden wonen en zorg’. Dit betekent dat u zelf de woon (verblijf)- en servicekosten betaald. Deze kosten variëren voor tweepersoons appartementen op basis van locatie en ligging en afmetingen, persoonlijke wensen, ligging in de villa, etc. Denk aan prijzen van ongeveer 4900,00 tot aan bijvoorbeeld 8.900,00 euro voor een tweepersoons appartement. Het is goed om te weten dat deze prijs inclusief gas/water/licht is en onder andere schoonmaak, wasservice en onderhoud zijn inbegrepen evenals dagverse maaltijden en inboedel- en een aansprakelijkheidsverzekering. Het bedrag staat dus voor méér dan puur huur. 

De zorg wordt, door middel van een zorgindicatie, door het zorgkantoor, door de zorgverzekeraar, of deels via de gemeente vergoed. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag met u de mogelijkheden en kosten. Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u op.

Waar zijn jullie locaties gevestigd?

Onze locaties zijn te vinden in verschillende plaatsen in Nederland. Hieronder vindt u het gehele overzicht en kunt u meer informatie vinden door te klikken op de namen van onze zorgvilla’s.

John staat u graag te woord
Wilt u meer weten over samenwonen in een van onze zorgvilla's? Vul het contactformulier in of bel met onze woon- en zorgadviseur via +31(0)6-51153138

Wij wonen met veel plezier in een mooi ruim appartement met een prachtig uitzicht!

Bewoners echtpaar, Groot Bijstervelt
Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel