Nieuws Valuas gaat een nieuwe locatie in Zeist openen

5 augustus 2019

Na Villa Pavia opent Valuas Zorggroep naar verwachting begin 2021 een nieuwe locatie in Zeist. In het najaar van 2019 starten wij met de verbouwing van Landgoed De Wulperhorst. Een monumentale renovatie!

In het voorjaar van 2021 hopen wij de eerste bewoners van Landgoed De Wulperhorst te mogen verwelkomen. In het oude landhuis worden 25 studio’s gerealiseerd voor ouderen die in een huiselijke sfeer willen wonen met hoogwaardige zorg en service. Zowel bewoners met een vorm van geheugenproblematiek als een Somatische aandoening zijn van harte welkom om op Landgoed De Wulperhorst te komen wonen.

In het nieuw te bouwen koetshuis wordt een specialistisch zorghotel gerealiseerd, waar tijdelijk verbleven kan worden door ouderen na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname. Er zullen meerdere studio’s gecreëerd worden die geschikt zullen zijn voor bewoning door echtparen.

Meer over deze nieuwe locatie lees je binnenkort op onze website.

Lees het hele persbericht over de overname van Landgoed De Wulperhorst hier.

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.