Nieuws Extra handen voor de zorg

16 februari 2021

Extra handen voor de zorg

Heb jij vroeger in de zorg gewerkt? Of ben jij derde- of vierdejaars student van een zorgopleiding? Dan kunnen wij jouw hulp meer dan ooit, goed gebruiken.

Corona legt een grote druk op de zorg. Om ons voor te bereiden op de derde golf zijn wij op zoek naar extra handen om ook tijdens deze periode de beste zorg te kunnen blijven geven aan onze bewoners en zorghotelgasten. Extra handen voor de zorg helpt ons hierbij.

Meld je aan middels een open sollicitatie of ga naar www.extrahandenvoordezorg.nl. Jullie hulp wordt ontzettend gewaardeerd!

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.