Nieuws Anders werken in de zorg Fryslân

26 februari 2020

Valuas Zorggroep neemt samen met zeven andere Friese zorgorganisaties deel aan het programma: ‘Anders werken in de zorg Fryslân.’ Een programma opgericht om de kwaliteit van zorg vast te houden en zelfs verbeteren, ondanks een groeiend aantal kwetsbare ouderen en een toenemende krapte op de arbeidsmarkt.

Ruim een jaar geleden is in West-Brabant een vergelijkbaar programma gestart door zorgorganisatie  tanteLouise uit Bergen op Zoom. In navolging op dit succesvolle initiatief willen de Friese zorgorganisaties in hoog tempo nieuwe technologieën inzetten. Technologieën die de kwaliteit van de zorg verbeteren en die tegelijkertijd het werk in de zorg ondersteunen. Met de tijd die daarmee bespaart wordt, kunnen met hetzelfde aantal medewerkers meer ouderen geholpen worden met goede zorg en service.

Lees het volledige persbericht op: anderswerkenindezorg.nl

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Het aantal besmettingen in Nederland en in de verpleeghuizen is fors toegenomen. Zorgvuldigheid is van het grootste belang, zeker voor onze bewoners en voor degenen die de zorg verlenen. Wilt u onze meest recente richtlijnen doorlezen ga dan naar onze COVID-19 informatie pagina.
Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.