Nieuws Valuas Zorggroep ontvangt verlenging ISO certificaat

29 juni 2021

Valuas Zorggroep ontvangt verlenging ISO certificaat

Deze maand ontving Valuas Zorggroep het zogeheten DEKRA-certificaat voor de ISO normering. Met dit certificaat toont Valuas aan dat zij haar interne systemen en processen heeft getoetst en haar kwaliteitsnormen waarborgt. De zorggroep was al sinds 2018 gecertificeerd met het ISO certificaat, maar kreeg deze maand te horen dat deze met een nieuwe toetsing is verlengd tot 2024.

Over Dekra
DEKRA toetst en certificeert kwaliteits-, arbo- en milieuzorgsystemen tegen internationale of lokale normen. Deze instelling beoordeelt hoe risico’s van organisaties worden beheerst, waardoor men veiliger en bewuster kan werken. Als een organisatie de toetsing tegen een norm succesvol heeft afgesloten, ontvangt deze een certificaat, zo ook Valuas.

De gecertificeerde locaties
De gehele zorggroep is voorzien van een certificaat waarbij de volgende locaties een certificaat hebben gekregen voor wonen en het tijdelijk verblijf met 24-uurszorg. Dit gaat om de volgende locaties: Boarnsterhim State, Villa Pavia, Het Witte Huis, Groot Bijstervelt, De Vermeer, Villa Oranjepark, Residence Haganum.

Meer over Dekra

Kwaliteit voorop door risicobeheersing
De norm bevat kwaliteitseisen die betrekking hebben op alle aspecten van kwaliteit binnen een organisatie. Deze proces- en systeemgeorienteerde benadering is de solide basis die uw kwaliteitsniveau continue op peil houdt. De nieuwste versie van ISO 9001 is ISO 9001:2015, waarbij rekening wordt gehouden met 3 kenmerken, namelijk; risicogericht denken als basis voor het managementsysteem, flexibeler werken: minder vastleggen, meer registreren en deze norm is makkelijker te integreren met andere ISO-normen.

Meer Valuas Nieuws

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel