Nieuws Kerst bij Valuas

20 december 2019

Bij Valuas Zorggroep vieren wij de feestdagen met onze bewoners zoals zij dit zelf ook altijd gedaan hebben. Met goed eten, warmte en vooral veel gezelligheid.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, speciaal in het thema van de feestdagen. Zo knutselen wij kerstkaarten om uit te sturen naar de families met de bewoners die dit leuk vinden. Ook hebben wij samen de kerstboom opgetuigd, want die mag natuurlijk niet ontbreken in onze huizen!

De families van de bewoners zijn daarnaast meer dan welkom om mee te eten tijdens de feestdagen. Zo maken wij er samen mooie dagen van.

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.