Nieuws Landgoed De Wulperhorst bouwupdate april

16 april 2021

De puntjes op de i

Het einde van de bouw van Landgoed De Wulperhorst is in zicht. Het Koetshuis wordt deze week opgeleverd en de eerste gasten zullen worden verwelkomd in het Zorghotel. Hierna zal ook het Landhuis afgerond worden. De tuin wordt ingezaaid en de weg wordt gereed gemaakt. 

Het team van De Wulperhorst kan niet wachten om vol trots de eerste bewoners te ontvangen op de prachtige gloednieuwe locatie!

Vanaf 1 mei is het mogelijk om uw bezichtiging in te plannen. Onze woon- & zorgadviseur John Kitzen staat u graag persoonlijk te woord via +31(0)30 23 72 700  of info@valuaszorggroep.nl.

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.