Over Boarnsterhim State

Landelijke omgeving
Dieren
Verse maaltijden
Persoonlijke aandacht

Boarnsterhim State ademt de huiselijke sfeer van een kleine Friese boerderij. Het heeft 15 appartementen en vier zorghotelkamers met uitzicht op de weilanden en Friese koeien. Ons team staat dag en dag klaar om invulling te geven aan woongenot en geven de zorg die nodig is met aandacht, geduld en liefde. Wonen en zorg op niveau.

Interesse in een van onze appartementen? Neem dan contact met op met onze woon- & zorgadviseur via +31(0)6-51153138

Wjitteringswei 67, 8495 JM Aldeboarn
+31(0)56-6631294 info@boarnsterhimstate.nl

Bekijk onze video

Het stijlvol onder architectuur verbouwde Boarnsterhim State was oorspronkelijk een boerenbedrijf met woonhuis, deel en stallen en ligt net buiten het dorp Aldeboarn op een terrein van ruim 1,1 hectare. De State heeft een grote tuin met hoge bomen, gras en bloemen, een moestuin, een weiland met schapen, verschillende terrassen en uitzicht op de omliggende landerijen.

Boarnsterhim State heeft 15 appartementen, in grootte variërend van 38 m2 tot 70m2. Nagenoeg alle appartementen beschikken over een woonkamer, slaapkamer, kitchenette en een royale badkamer met toilet, douche en wastafel. Om het authentieke karakter van de State te behouden zijn in veel appartementen de oorspronkelijke gebinten nog zichtbaar. Iedere woonunit heeft een aansluiting voor televisie en internet. Meerdere appartementen zijn geschikt voor bewoning door echtparen.

Boarnsterhim State heeft vier kamers ter beschikking voor tijdelijke zorg. Ouderen kunnen hier bijvoorbeeld verblijven na een ziekenhuisopname tot ze voldoende hersteld zijn om weer naar huis te kunnen. Ons deskundige team van verpleegkundigen en verzorgenden kan 24-uurs zorg verlenen. Indien mogelijk blijft de eigen huisarts de behandelende arts, anders kan de zorg worden overgenomen door een huisarts uit Akkrum.

Maak kennis met onze locatiemanager

Welkom op de website van Boarnsterhim State. Mijn naam is Thea Poepjes en ik ben de locatiemanager van Boarnsterhim State. Samen met mijn 27 collega’s maken wij er elke dag weer een warme, vrolijke, gezellige dag van voor onze bewoners en zorghotelgasten. Mocht u belangstelling of vragen hebben dan nodig ik u van harte uit voor een kennismaking en rondleiding.

Graag tot ziens in Aldeboarn!

Wilt u tijdelijk bij ons verblijven?

Bezoek dan de website van Zorghotel Boarnsterhim State.

Werken in de mooiste zorgvilla’s van Nederland?

Misschien word jij wel onze nieuwe collega, bekijk hier onze vacatures.

Onze moeder heeft het al jaren heel erg naar haar zin.

Dochter bewoonster, Boarnsterhim State

Mijn vader geniet dagelijks van de heerlijke verse maaltijden die voor hem gekookt worden.

Zoon bewoner, Boarnsterhim State
Thea Poepjes
Wilt u meer informatie, contact of een bezichtiging inplannen bij Boarnsterhim State?

Vul dan dit formulier in of neem contact op met ons team via +31(0)566-631294

Contactformulier van Boarnsterhim State

  • Contactgegevens*

Vind een ander Valuas huis bij u in de buurt

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel