Over Boarnsterhim State

Boarnsterhim State ademt de sfeer van een Friese boerderij. Het heeft 15 appartementen en vier zorghotelkamers met uitzicht op de weilanden en Friese koeien.

Er wordt 24/7 zorg en ondersteuning geboden met hoogwaardige services. Boarnsterhim State is een kleine, huiselijke locatie met veel sfeer. Het team van Boarnsterhim staat dichtbij de bewoners. Ze staan dag en dag klaar om invulling te geven aan woongenot en geven de zorg die nodig is met aandacht, geduld en liefde. Wonen en zorg op niveau.

Contactgegevens
Wjitteringswei 67, 8495 JM Aldeboarn
+31 (0)56 663 12 94 info@boarnsterhimstate.nl

Bekijk onze video

Thea Poepjes
Meer te weten komen over Boarnsterhim State of Valuas Zorggroep?
We staan u graag te woord.

Impressies van Boarnsterhim State

Interieur

Exterieur

Onze moeder heeft het al jaren heel erg naar haar zin.

Dochter bewoonster, Boarnsterhim State

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.