Dagverzorging

Onze Dagverzorging is een voorziening voor thuiswonende ouderen voor wie de dagelijkse routine niet meer zo vanzelfsprekend is. Wij heten u van harte welkom om overdag bij ons te verblijven op Boarnsterhim State in een gezellige en zorgzame omgeving. U kunt deelnemen aan de maaltijden, die dagelijks door onze kok met zorg worden bereid en aan een of meerdere activiteiten die overdag worden aangeboden door onze activiteitenbegeleidster. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer kunt u kiezen wat u graag wilt doen. Met elkaar of alleen: de persoonlijke wensen komen bij ons op de eerste plaats. Indien u gedurende de dag verzorging of verpleging nodig heeft: ook onze verzorgenden en verpleegkundigen staan voor u klaar.

De voordelen

+ Gezelligheid, ontspanning en sociale contacten
+ Structuur en rust gedurende de dag
+ Partner en/of kinderen hebben even tijd voor zichzelf
+ Wensen en mogelijkheden centraal
+ Een verblijf in een prachtige omgeving
+ Vervoer indien nodig

Wij bieden de beste zorg aan

Thea Poepjes
Meer te weten komen over Boarnsterhim State? We staan u graag te woord.

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.