Dagverzorging

Onze Dagverzorging is een voorziening voor thuiswonende ouderen voor wie de dagelijkse routine niet meer zo vanzelfsprekend is. Wij heten u van harte welkom om overdag bij ons te verblijven op Boarnsterhim State in een gezellige en zorgzame omgeving. U kunt deelnemen aan de maaltijden, die dagelijks door onze kok met zorg worden bereid en aan een of meerdere activiteiten die overdag worden aangeboden door onze activiteitenbegeleidster. In een ontspannen en gemoedelijke sfeer kunt u kiezen wat u graag wilt doen. Met elkaar of alleen: de persoonlijke wensen komen bij ons op de eerste plaats. Indien u gedurende de dag verzorging of verpleging nodig heeft: ook onze verzorgenden en verpleegkundigen staan voor u klaar.

De voordelen

+ Gezelligheid, ontspanning en sociale contacten
+ Structuur en rust gedurende de dag
+ Partner en/of kinderen hebben even tijd voor zichzelf
+ Wensen en mogelijkheden centraal
+ Een verblijf in een prachtige omgeving
+ Vervoer indien nodig

Wij bieden de beste zorg aan

Andrea staat u graag te woord
Meer te weten komen over Boarnsterhim State? We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)566-631294

  • Contactgegevens*

Covid 19 informatie

Wij zorgen dag en nacht met liefde en toewijding voor onze bewoners en daarom hebben wij sinds 13 maart extra maatregelen genomen om het Coronavirus buiten de deur te houden.

Deze maatregelen zijn zeer ingrijpend voor alle betrokkenen op de locaties, voor onze bewoners en hun familie. De maatregelen zijn echter in ieders belang en dienen ter bescherming van alle bewoners en medewerkers.

Samen met alle collega’s staan wij sterk voor onze bewoners!