Villa De Meerlhorst

Tuin en terras
Moderne villa
Ruim activiteitenbod

Villa De Meerlhorst is de eerste villa die, ruim een eeuw geleden, aan de statige Heemsteedse Van Merlenlaan verrees. Ze werd neergezet als notariskantoor en werd later het onderkomen van de openbare bibliotheek. In september 2015 is de bouw van de nieuwe zorgvilla van start gegaan. Bij de bouw is er rekening gehouden met de historische kenmerken van de villa uit het verleden, waardoor het nieuwe gebouw volledig aansluit bij het karakter en de historie van de omgeving.

Contactgegevens
Van Merlenlaan 2, 2103 GD Heemstede
+31(0)23-5834443info@valuaszorggroep.nl

Een kijkje bij Valuas Zorggroep

Woonkamer

Entree

Zithoek

Buitenterras

Tuin

Appartement eerste etage

Appartement tweede etage

Uitzicht

Villa De Meerlhorst biedt een stijlvolle en comfortabele woonomgeving. De zorgvilla bestaat uit 17 appartementen, elk met een privé-kamer die volledig ingericht kan worden met eigen meubels. De kamers hebben allemaal een badkamer met douche en toilet. Er zijn diverse mogelijkheden voor echtparen. Met een ligging op loopafstand van de dorpskern en nabij diverse openbare natuurgebieden, waaronder het wandelbos “Groenendaal” en de Amsterdamse Waterleidingduinen” biedt de villa volop mogelijkheden voor een zorgeloze oude dag.

Ook op het terras kunnen bewoners ’s zomers uitgebreid genieten van de natuur. Er worden bovendien tal van gezellige activiteiten georganiseerd en in de sfeervolle huiskamer kan men samen dineren of wat drinken. 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandValuas Zorggroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Maak kennis met onze locatiemanager

Krystle is vanaf 1 januari 2021 gestart als locatiemanager in onze prachtig gelegen zorgvilla in Heemstede. Na de Hotelschool volgde ze een 10-jarige loopbaan in de makelaardij en vanaf 2009 heeft zij de overstap gemaakt naar de ouderenzorg, waarvan de laatste 3 jaar als leidinggevende van een verpleeghuis. Zij is enorm gemotiveerd om samen met haar team zorg te dragen voor kwaliteit die aansluit bij de wensen en behoeften van de bewoners van De Meerlhorst. Het leefplezier van bewoners en de hoogwaardige service staan hierin centraal.

Ik wil iedereen bedanken voor alles wat jullie voor ons doen waardoor wij hier zo’n fijn leven hebben, dankjewel!

Bewoonster van De Meerlhorst

Werken met kwetsbare bewoners is iedere dag opnieuw prachtig werk om te doen.

Medewerker, Valuas Zorggroep

Iedere bewoner heeft zijn eigen verhaal. Prachtig om daar naar te luisteren.

Medewerkster, Valuas Zorggroep
John staat u graag te woord
Wilt u meer informatie, contact of wilt u een bezichtiging inplannen?

Vul dan dit formulier in of neem contact op met John, onze woon- & zorgadviseur, via +31(0)6-51153138

Contactformulier van De Meerlhorst

  • Contactgegevens*

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel