De Meerlhorst biedt kwalitatief hoogwaardige zorg

Wonen

Ouderen die, om welke reden dan ook, zorg en begeleiding nodig hebben en een plek zoeken waarbij zij zoveel mogelijk het leven kunnen blijven leiden dat zij gewend zijn, kiezen voor wonen met 24 uurs zorg in De Meerlhorst. Het is sfeervol, veilig en tevens gezellig.

24-uurs zorg

Deskundige en hartelijke medewerkers geven kwalitatief hoogwaardige zorg en aandacht aan zowel mensen met geheugenproblematiek als mensen met een somatische of gecombineerde zorgvraag. Er wordt een volledig pakket geboden van zorg, begeleiding en dagelijkse activiteiten. Het zorgteam is 7 dagen per week, 24 uur per dag in huis aanwezig om de zorgmomenten en begeleiding te bieden.

Tijdelijk verblijf

Tevens kunt u bij De Meerlhorst gebruik maken van onze zorghotel functie (tijdelijk verblijf). Het gekozen appartement wordt door ons volledig ingericht. Bijvoorbeeld om te herstellen na een ziekenhuisopname of een ziekteperiode in de thuissituatie. Ook ondersteunt De Meerlhorst thuiswonende ouderen door het bieden van tijdelijk verblijf of regelmatig logeren zodat de mantelzorger tot rust kan komen of er even tussenuit kan. Daarbij kunt u tijdelijk bij ons verblijven voor een korte of langere overbruggingsperiode omdat verblijf thuis niet langer mogelijk is en u wacht op het vrijkomen van een plek elders.

Medische Zorg

De medische zorg vindt plaats onder de regie van de huisarts, de specialist ouderengeneeskunde en de ouderenpsycholoog is nauw betrokken. De Meerlhorst kan, indien noodzakelijk, ook behandeling bieden binnen de V&V, want er is op elke locatie een samenwerking met een (lokale) SO-arts en tandarts. De organisatie heeft de WTZi erkenning voor behandeling.

Kwaliteit van zorg

Valuas Zorg (waar De Meerlhorst onder valt) is een WTZI erkende organisatie. De organisatie voldoet aan alle wettelijke eisen, is ISO gecertificeerd en volgt de Zorgbrede Governance Code voor goed gouvernance. Valuas Zorggroep is aangesloten bij de brancheorganisatie Vereniging SPOT.

John Kitzen
Meer te weten komen over De Meerlhorst of Valuas Zorggroep?
Wij staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)23-5834443

  • Contactgegevens*

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.