De Meerlhorst biedt kwalitatief hoogwaardige zorg

Wonen

Ouderen die, om welke reden dan ook, zorg en begeleiding nodig hebben en een plek zoeken waarbij zij zoveel mogelijk het leven kunnen blijven leiden dat zij gewend zijn, kiezen voor wonen met 24 uurs zorg in De Meerlhorst. Het is sfeervol, veilig en tevens gezellig.

24-uurs zorg

Deskundige en hartelijke medewerkers geven kwalitatief hoogwaardige zorg en aandacht aan zowel mensen met geheugenproblematiek als mensen met een somatische of gecombineerde zorgvraag. Er wordt een volledig pakket geboden van zorg, begeleiding en dagelijkse activiteiten. Het zorgteam is 7 dagen per week, 24 uur per dag in huis aanwezig om de zorgmomenten en begeleiding te bieden.

Tijdelijk verblijf

Tevens kunt u bij De Meerlhorst gebruik maken van onze zorghotel functie (tijdelijk verblijf). Het gekozen appartement wordt door ons volledig ingericht. Bijvoorbeeld om te herstellen na een ziekenhuisopname of een ziekteperiode in de thuissituatie. Ook ondersteunt De Meerlhorst thuiswonende ouderen door het bieden van tijdelijk verblijf of regelmatig logeren zodat de mantelzorger tot rust kan komen of er even tussenuit kan. Daarbij kunt u tijdelijk bij ons verblijven voor een korte of langere overbruggingsperiode omdat verblijf thuis niet langer mogelijk is en u wacht op het vrijkomen van een plek elders.

Medische Zorg

De medische zorg vindt plaats onder de regie van de huisarts, de specialist ouderengeneeskunde en de ouderenpsycholoog is nauw betrokken. De Meerlhorst kan, indien noodzakelijk, ook behandeling bieden binnen de V&V, want er is op elke locatie een samenwerking met een (lokale) SO-arts en tandarts. De organisatie heeft de WTZi erkenning voor behandeling.

Kwaliteit van zorg

Valuas Zorg (waar De Meerlhorst onder valt) is een WTZI erkende organisatie. De organisatie voldoet aan alle wettelijke eisen, is ISO gecertificeerd en volgt de Zorgbrede Governance Code voor goed gouvernance. Valuas Zorggroep is aangesloten bij de brancheorganisatie Vereniging SPOT.

John staat u graag te woord
Wilt u meer informatie, contact of wilt u een bezichtiging inplannen?

Vul dan dit formulier in of neem contact op met John, onze woon- & zorgadviseur, via +31(0)6-51153138

Contactformulier van De Meerlhorst

  • Contactgegevens*

Ouder worden hoeft geen zorg te zijn.

Valuas Zorggroep
Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel