Het Witte Huis

Aan de rand van het Wilhelminapark in oud Oegstgeest staat zorgvilla Het Witte Huis. Het voormalige hotel, bekend in de wijde omstreek, stamt uit 1901 en is in 2011 van de grond af herbouwd in oude stijl. Het heeft de historische kenmerken van Chaletstijl en Jugendstil, en sluit mooi aan bij de huizen in de omringende villawijk. Toch is het tegelijkertijd voorzien van de modernste gemakken.

Het Witte Huis heeft 25 appartementen. Wij bieden 24/7 uurs zorg en begeleiding.

Contactgegevens
Endegeesterlaan 4, 2342 CZ Oegstgeest
+31(0)71-5150230info@valuaszorggroep.nl

Het Witte Huis Oegstgeest

De Villa

In Het Witte Huis is het stijlvol en comfortabel wonen. In deze zorgvilla is plek voor 25 bewoners, elk met een privé-kamer die volledig ingericht kan worden met eigen meubels. De kamers hebben een badkamer met douche en toilet en een aantal heeft een eigen terras. Er zijn woonmogelijkheden voor echtparen. Het Witte Huis ligt in een prachtige, bosrijke omgeving die uitnodigt tot een gezellige wandeling.

Ook op het terras kunnen bewoners ’s zomers uitgebreid genieten van de natuur. Er worden bovendien tal van gezellige activiteiten georganiseerd en in de sfeervolle huiskamer kan men samen dineren of wat drinken.

Maak kennis met onze locatiemanager

Welkom op de website van Het Witte Huis. Mijn naam is Leyla Vonk en ik ben de locatiemanager van zorgvilla Het Witte Huis. Samen met mijn collega’s maken wij er elke dag weer een warme, vrolijke, gezellige dag van voor onze bewoners en zorghotelgasten. Mocht u belangstelling of vragen hebben dan nodig ik u van harte uit voor een kennismaking en rondleiding.

Graag tot ziens in Oegstgeest!

Onze benadering

Bij de inrichting van de zorg en de wijze waarop in Het Witte Huis de bewoners worden bediend, staat de mens centraal. Wij nemen als uitgangspunt dat een bewoner in Het Witte Huis zoveel mogelijk het leven moet kunnen leiden als hij of zij gewend is.

Onze zorg- en servicemedewerkers staan klaar om de best mogelijke zorg en de hoogst mogelijke service te verlenen. Wij volgen daarbij deze uitgangspunten:

  • De bewoner, de familie en het team bepalen samen de dagelijkse gang van zaken.
  • De bewoner behoudt zo veel mogelijk de regie en inrichting over het eigen leven.
  • Familieleden kunnen, na overleg, mee eten, blijven overnachten en meehelpen.
  • De bewoners kunnen zich veilig en behaaglijk voelen (nabijheid, vertrouwdheid, herkenbaarheid), dankzij sociale contacten en ondersteuning.
  • De medewerkers vormen een geïntegreerd onderdeel van een normaal huishouden.
  • De medewerkers zijn “op bezoek” bij de bewoner, in plaats van andersom.

Ondersteuning bij uw herstel?

Het is tevens mogelijk om tijdelijk te verblijven in Oegstgeest, bezoek valuaszorghotels.nl voor meer informatie.

John Kitzen
Meer te weten komen over Het Witte Huis of Valuas Zorggroep?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)71-5150230

  • Contactgegevens*

Iedere bewoner heeft zijn of haar eigen verhaal. Prachtig om daar naar te luisteren!

Medewerkster Valuas