Het Witte Huis

Aan de rand van het karakteristieke Wilhelminapark in historisch Oegstgeest is zorgvilla Het Witte Huis herbouwd. Het voormalige hotel, bekend in Oegstgeest en wijde omstreken, stamt oorspronkelijk uit 1901 en is in 2011 van de grond af herbouwd in oude stijl. 

Het nieuwe pand heeft nu de historische kenmerken van Chaletstijl en Jugendstil en sluit daarmee mooi aan bij de huizen in de omringende villawijk. Toch is het tegelijkertijd voorzien van de modernste gemakken.

Contactgegevens
Endegeesterlaan 4, 2342 CZ Oegstgeest
+31(0)71-5150230 • info@valuaszorggroep.nl

Het Witte Huis Oegstgeest

Helmi Verplancke
Meer te weten komen over Het Witte Huis of Valuas Zorggroep?
We staan u graag te woord.

Exterieur

Interieur

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn weer open voor bezoek en tevens voor ontmoetingen buiten de locatie! De Valuas COVID Richtlijnen vindt u hier. Wij verzoeken alle bezoekers zich vooraf telefonisch aan te melden bij de locatie.

Om de 1.5 meter regel in huis te kunnen blijven hanteren kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.

Nova Zembla Zorg onderdeel vanValuas Zorggroep

Per mei 2020 zijn de voormalig Nova Zembla Zorg locaties onderdeel geworden van Valuas Zorggroep. Valuas Zorggroep is een in 2011 opgericht familiebedrijf en beschikt over 91 appartementen verdeeld over vier locaties in Nederland.

Algemeen Directeur Hans den Hartog van Nova Zembla is na de overname toetreden tot de directie van Valuas Zorggroep.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.