Het Witte Huis

Aan de rand van het Wilhelminapark in oud Oegstgeest staat zorgvilla Het Witte Huis. Het voormalige hotel, bekend in de wijde omstreek, stamt uit 1901 en is in 2011 van de grond af herbouwd in oude stijl. Het heeft de historische kenmerken van Chaletstijl en Jugendstil, en sluit mooi aan bij de huizen in de omringende villawijk. Toch is het tegelijkertijd voorzien van de modernste gemakken.

Het Witte Huis heeft 25 appartementen. Wij bieden 24/7 uurs zorg en begeleiding.

Contactgegevens
Endegeesterlaan 4, 2342 CZ Oegstgeest
+31(0)71-5150230info@valuaszorggroep.nl

Het Witte Huis Oegstgeest

Exterieur

Interieur

Helmi Verplancke
Meer te weten komen over Het Witte Huis of Valuas Zorggroep?
We staan u graag te woord.

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.