Zorgvilla Het Witte Huis

Royaal terras
Persoonlijke aandacht en activiteiten
Verse maaltijden
Kleinschalig

Aan de rand van landgoed Endegeest biedt zorgvilla Het Witte Huis een thuis aan ouderen die hoogwaardige zorg en service behoeven. Ziet u uzelf al genieten van de zon op het terras? Deelnemen aan de vele leuke activiteiten? Of een wandelingetje maken in de groene omgeving? Kom dan wonen in Het Witte Huis. Ouder worden hoeft geen zorg te zijn en daar zet ons team zich dag en nacht voor in.

Interesse in een van onze appartementen (per direct beschikbaar)? Neem dan contact op met onze woon- & zorgadviseur +31(0)6-51153138

Endegeesterlaan 4, 2342 CZ Oegstgeest
+31(0)71-5150230info@valuaszorggroep.nl

Natuurlijk was het wennen in het begin, maar ik ben ontzettend blij dat ik hier ben komen wonen. Nu ik hier een tijdje ben, ben ik erg dankbaar dat jullie zoveel voor me doen. Zowel voor de leuke dingen maar ook de moeilijke dingen die we soms samen moeten bespreken. Het is een feest om hier telkens weer thuis te komen!

Bewoonster, Het Witte Huis

Ouder worden hoeft geen zorg te zijn.

Valuas Zorggroep

Iedere bewoner heeft zijn eigen verhaal. Prachtig om daar naar te luisteren.

Medewerkster, Valuas Zorggroep

Aan de rand van landgoed Endegeest in oud Oegstgeest staat zorgvilla Het Witte Huis. Het voormalige hotel, bekend in de wijde omstreek, stamt uit 1901 en is in 2011 van de grond af herbouwd in oude stijl. Het heeft de historische kenmerken van Chaletstijl en Jugendstil, en sluit mooi aan bij de huizen in de omringende villawijk. Toch is het tegelijkertijd voorzien van de modernste gemakken.

In Het Witte Huis is het stijlvol en comfortabel wonen met 24 uurs zorg. In deze zorgvilla is plek voor 25 bewoners, elk met een privé-kamer die volledig ingericht kan worden met eigen meubels. De kamers hebben een badkamer met douche en toilet en een aantal heeft een eigen terras. Er zijn woonmogelijkheden voor echtparen. Het Witte Huis ligt in een prachtige, bosrijke omgeving die uitnodigt tot een gezellige wandeling. Ook op het terras kunnen bewoners ’s zomers uitgebreid genieten van de natuur. Er worden bovendien tal van gezellige activiteiten georganiseerd en in de sfeervolle huiskamer kan men samen dineren of wat drinken.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandValuas Zorggroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Maak kennis met onze locatiemanager

Mijn naam is Suzanne Stam en ik ben locatiemanager van Het Witte Huis en Villa Oranjepark in Oegstgeest. Samen met alle collega’s maken wij er elke dag een warme, gezellige en liefdevolle dag van voor onze bewoners. Mocht u belangstelling of vragen hebben dan nodig ik u van harte uit voor een kennismaking en rondleiding. Neem contact op met mij of het team via +31(0)71-5150230 of vul het contactformulier in onderaan deze pagina.

Graag tot ziens in het mooie Oegstgeest!

John staat u graag te woord
Wilt u meer informatie, contact of wilt u een bezichtiging inplannen?

Vul dan dit formulier in of neem contact op met John, onze woon- & zorgadviseur via, +31(0)6-51153138

Contactformulier van Het Witte Huis

  • Contactgegevens*

Heb jij een hart voor de zorg?
Werken bij Valuas Zorgroep is anders, bekijk onze vacatures!

Heb jij een hart voor de zorg?
Werken bij Valuas Zorgroep is anders, bekijk onze vacatures!

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel