Het Witte Huis biedt hoogwaardige zorg

Wonen

Ouderen die zorg en begeleiding nodig hebben en een nieuwe woonplek zoeken om zoveel mogelijk het leven kunnen blijven leiden dat zij gewend zijn, kiezen voor wonen in Het Witte Huis. Het is er sfeervol, veilig en tevens gezellig. Het Witte Huis in Oegstgeest heeft 25 schitterende appartementen. Er is ruimte voor mensen met geheugenproblematiek, een somatische of gecombineerde zorgvraag. Er wordt een volledig zorgpakket geboden.

Tijdelijk verblijf

Het Witte Huis biedt mogelijkheden voor tijdelijk verblijf. Het kan gaan om overbruggingszorg (WLZ), herstelzorg (ELV laag- en hoogcomplex) en respijtzorg. Het Witte Huis biedt ook  palliatieve zorg. Dit vindt plaats onder regie van de palliatief verpleegkundige in samenwerking met de Specialist Ouderengeneeskunde.

Ga naar Valuaszorghotels.nl

Helmi Verplancke
Meer te weten komen over Valuas Zorggroep?
Wij staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31 (0)71 515 02 30

  • Contactgegevens*

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.