Over Landgoed De Wulperhorst

Centraal gelegen in het land
Ruime appartementen
Groene en rustige omgeving

In mei 2021 openden wij onze deuren voor de eerste bewoners. Landgoed De Wulperhorst is een thuis waar goed eten, rust, gezelligheid en hoogwaardige service centraal staan. Komt u ook bij ons wonen? Het oude landhuis heeft 25 mooie woonstudio’s en het nieuwe koetshuis heeft 19 luxe hotelkamers voor revalidatie en tijdelijk herstelverblijf. De Wulperhorst ligt temidden van de bossen en velden van het Utrechts Landschap en is tegelijkertijd dichtbij de ziekenhuizen in Zeist, Utrecht en Amersfoort.

Neem contact met ons op
Tiendweg 6, 3709 JP Zeist
+31(0)30-2372700  • info@dewulperhorst.nl

De Wulperhorst in vogelvlucht

De befaamde patriciërsfamilie Huydecoper gaf in 1858 de opdracht tot de bouw van het neoclassicistische huis. De familie was ook eigenaar van het nabijgelegen Blikkenburg en van Slot Zeist. Het grote, witte landhuis, ontworpen door Samuel Adrianus van Lunteren, ligt op een ruim vijf hectare groot landgoed die mogelijkheden biedt tot prachtige wandelingen. Vandaag de dag biedt De Wulperhorst een exclusief thuis aan ouderen die stijlvol wonen willen combineren met hoogwaardige zorg en dienstverlening. Het team van Landgoed De Wulperhorst staat dichtbij haar bewoners. Zij staan elke dag klaar om invulling te geven aan woongenot en geven met liefde, aandacht en geduld de zorg die nodig is.

Zowel bewoners met een vorm van geheugenproblematiek als een somatische aandoening zijn van harte welkom om op Landgoed De Wulperhorst te komen wonen. Ook zijn er meerdere appartementen die geschikt zijn voor bewoning door echtparen.

Maak kennis met onze locatiemanager

Mijn naam is Astrid van Delden, 60 jaar en alweer 44 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Ik heb jarenlang gewerkt als verzorgende en verpleegkundige en heb op latere leeftijd besloten een hbo-management opleiding te volgen waarna ik op verschillende locaties ervaring heb opgedaan als locatiemanager. Ik vind het belangrijk om in mijn rol mijn zorgachtergrond mee te nemen, om zo ook daadwerkelijk te begrijpen wat er op de werkvloer gebeurt. Ik ben in de loop der jaren nooit mijn passie voor kwalitatief goede zorg verloren en wil daar samen met het team naar blijven streven – daar kijk ik enorm naar uit.

Ik verheug mij erop u snel te ontmoeten!

Een virtual tour door het landhuis
Bekijk de online rondleiding

 

Wilt u tijdelijk verblijven in ons Zorghotel?
Bezoek hier de website

Ik wil graag dat onze gasten blijer naar huis gaan dan ze waren toen ze hier aankwamen.

Medewerkster, Zorghotel De Wulperhorst

Werken met kwetsbare bewoners is iedere dag opnieuw prachtig werk om te doen.

Medewerker, Valuas Zorggroep

Bekijk onze appartementen

"*" geeft vereiste velden aan

Heeft u interesse in wonen in
De Wulperhorst?

Wat kunnen we voor u betekenen*

Onze woon-zorgadviseur staat u graag te woord of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)6-51153138

Vind een Valuas huis bij u in de buurt

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel