Over Landgoed De Wulperhorst

Sinds mei 2021 is Landgoed De Wulperhorst open. In het oude landhuis zijn 25 woonstudio’s gerealiseerd en het nieuwe koetshuis heeft 19 luxe hotelkamers voor revalidatie en tijdelijk herstelverblijf. De locatie ligt temidden van de bossen en velden van het Utrechts Landschap en is tegelijkertijd dichtbij de ziekenhuizen in Zeist, Utrecht en Amersfoort.

Zowel bewoners met een vorm van geheugenproblematiek als een Somatische aandoening zijn van harte welkom om op Landgoed De Wulperhorst te komen wonen. Ook zijn er meerdere appartementen die geschikt zijn voor bewoning door echtparen.

Contactgegevens
Tiendweg 6, 3709 JP Zeist
+31(0)30 23 72 700  • info@dewulperhorst.nl

Bekijk hier onze video

De geschiedenis van Landgoed De Wulperhorst

De befaamde patriciërsfamilie Huydecoper gaf in 1858 de opdracht tot de bouw van het neoclassicistische huis. De familie was ook eigenaar van het nabijgelegen Blikkenburg en van Slot Zeist. Het grote, witte landhuis, ontworpen door Samuel Adrianus van Lunteren, ligt op een ruim vijf hectare groot landgoed die mogelijkheden biedt tot prachtige wandelingen. Vandaag de dag biedt De Wulperhorst een exclusief thuis aan ouderen die stijlvol wonen willen combineren met hoogwaardige zorg en dienstverlening. Het team van Landgoed De Wulperhorst staat dichtbij haar bewoners. Zij staan elke dag klaar om invulling te geven aan woongenot en geven met liefde, aandacht en geduld de zorg die nodig is.

Maak kennis met onze locatiemanager

Welkom op de website van Landgoed De Wulperhorst. Mijn naam is Astrid van Delen, ik ben de trotse locatiemanager van dit prachtige landgoed, met een stijlvol Landhuis en een stoer Koetshuis. Gelegen in een oase van rust en natuur, en tegelijkertijd bruisend van leven! Samen met mijn team sta ik graag voor u klaar, u kunt bij ons rekenen op excellente zorg en een gastvrij onthaal.

Komt u gerust eens een kijkje nemen, wij leiden u graag rond!

Onze benadering

Bij de inrichting van de zorg en de wijze waarop in Landgoed De Wulperhorst de bewoners worden bediend, staat het individu centraal. Onze zorg- en servicemedewerkers staan te allen tijde klaar om de best mogelijke zorg en de hoogst mogelijke service te verlenen. Wij hanteren daarnaast de volgende principes:

  • De bewoner, de familie en het team bepalen samen de dagelijkse gang van zaken.
  • De bewoner behoudt zo veel mogelijk de regie en inrichting over het eigen leven.
  • Familie is altijd welkom om mee te eten, te overnachten en mee te helpen in de zorg.
  • De bewoners kunnen zich veilig en behaaglijk voelen (nabijheid, vertrouwdheid, herkenbaarheid), dankzij sociale contacten en ondersteuning.
  • De medewerkers vormen een geïntegreerd onderdeel van een normaal huishouden.
  • De medewerkers zijn “op bezoek” bij de bewoner, in plaats van andersom.

Neem een kijkje in het landhuis

Bezoek de online virtual tour door onze locatie.

Bekijk onze appartementen

Ik wil graag dat onze gasten blijer naar huis gaan dan ze waren toen ze hier aankwamen.

Medewerkster, Zorghotel De Wulperhorst

Werken met kwetsbare bewoners is iedere dag opnieuw prachtig werk om te doen.

Medewerker, Valuas Zorggroep
John Kitzen
Meer te weten komen over Landgoed De Wulperhorst of Valuas Zorggroep?
Onze woon-zorgadviseur staat u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)30 23 72 700

  • Contactgegevens*