Over Landgoed De Wulperhorst

In april 2021 hopen wij de eerste bewoners van Landgoed De Wulperhorst te verwelkomen.

In het oude landhuis worden 25 studio’s gerealiseerd voor ouderen die in een huiselijke sfeer willen wonen met hoogwaardige zorg en service. Zowel bewoners met een vorm van geheugenproblematiek als een Somatische aandoening zijn van harte welkom om op Landgoed De Wulperhorst te komen wonen.

In het nieuw te bouwen koetshuis zal een specialistisch zorghotel gerealiseerd gaan worden waar tijdelijk verblijft kan gaan worden na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname. Er zullen meerdere studio’s gecreëerd worden die geschikt zullen zijn voor bewoning door echtparen.

Contactgegevens
Tiendweg 6, 3709 JP Zeist
+31(0)30 23 72 700  • info@valuaszorggroep.nl

Bekijk hier onze video

Werken met kwetsbare bewoners is iedere dag opnieuw prachtig werk om te doen.

Medewerker, Valuas Zorggroep
John Kitzen
Meer te weten komen over Landgoed De Wulperhorst of Valuas Zorggroep?
We staan u graag te woord.

Impressies van Landgoed De Wulperhorst

Exterieur

Bouwupdate

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.