Service

Wij bieden onze bewoners een hoog niveau van service. In de gemeenschappelijke salon wordt dagelijks vers gekookt door onze koks. Ook familieleden en overige gasten van onze bewoners zijn daar vanzelfsprekend van harte welkom. Wij hebben altijd vers fruit en ’s morgens krijgt men bij het ontbijt diverse broodjes, beleg en vruchtensappen aangeboden en wordt er een eitje naar wens gebakken of gekookt. Overdag worden koffie, thee en andere dranken naar keuze geserveerd door onze servicemedewerkers.

Activiteiten

Mariënhaven biedt een zo breed mogelijk scala aan activiteiten aan, zowel op individuele als op collectieve basis. Activiteiten worden afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners. Dit kunnen creatieve of bewegingsactiviteiten zijn, filmavonden of huiskamerconcerten. U hoeft zich in Mariënhaven niet te vervelen. Familieleden en naasten zijn ook van harte welkom.

Omgeving

Mariënhaven is gelegen in een prachtige omgeving van Warmond, gemeente Tylingen. Midden in de bollenstreek nabij het welbekende eeuwenoude De Kaag, ook wel Kaageiland genoemd, met al haar bezienswaardigheden. In Mariënhaven is het met de dorpskern dichtbij heerlijk vertoeven. De parkachtige omgeving leent zich voor een wandeling. Mariënhaven. Het (bus)station bevindt zich in de nabije omgeving. Mariënhaven is tevens goed met de auto bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

John staat u graag te woord
Wilt u meer informatie, contact of wilt u een bezichtiging inplannen?

Vul dan dit formulier in of neem contact op met John, onze woon- & zorgadviseur via +31(0)6-51153138

Contactformulier van Mariënhaven

  • Contactgegevens*

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel