Mariënhaven biedt kwalitatief hoogwaardige zorg

Wonen

Ouderen die, om welke reden dan ook, zorg en begeleiding nodig hebben en een plek zoeken waarbij zij het leven kunnen blijven leiden dat zij gewend zijn, kiezen voor wonen bij Valuas. Een Valuas huis is een thuis. Het is sfeervol, veilig en tevens gezellig.

Deskundige en hartelijke medewerkers geven kwalitatief hoogwaardige zorg en aandacht aan zowel mensen met geheugenproblematiek als mensen met een somatische of gecombineerde zorgvraag.

Er wordt een volledig zorgpakket geboden van basiszorg, geindiceerde zorg en particuliere zorg.

Basiszorg: Onder basiszorg verstaan wij de onplanbare zorg en 24-uur zorg in de nabijheid. Het zorgteam is 7 dagen per week, 24 uur per dag in huis aanwezig om de onplanbare zorgmomenten en begeleiding te bieden. Deze basiszorg is inbegrepen in de woon- service kosten.

Geindiceerde zorg: Voordat een bewoner bij Valuas komt wonen zal de verpleegkundige samen met de bewoner en de familie dieper ingaan op de zorgindicatie die van toepassing is. Valuas biedt zorg binnen de domeinen WLZ (VPT en MPT), ZvW en WMO.

Particuliere zorg: Aanvullende zorg welke u zelf financiert. Mocht een bewoner (tijdelijk) behoefte hebben aan meer zorg of begeleiding dan kan er extra zorg ingekocht worden.

De medische zorg vindt plaats onder de regie van de huisarts en onder regie van de specialist ouderengeneeskunde.

Valuas kan ook behandeling bieden binnen de V&V, want er is op elke locatie een samenwerking met een (lokale) SO-arts en tandarts. De organisatie heeft de WTZi erkenning voor behandeling.

Wilt u tijdelijk bij ons verblijven?

Bij Valuas Zorghotels ligt de lat hoog. Wij doen er alles aan om uw tijdelijke verblijf in te richten naar uw wensen. Op diverse locaties kunt u bij ons veilig en comfortabel aansterken en werken aan uw herstel. Wij regelen de zorg die nodig is. Dag en nacht. Daarnaast kunt u fysiotherapie krijgen en is er een huisarts beschikbaar.

U heeft een ruime, luxueus ingerichte (zorg)hotelkamer tot uw beschikking. Alle kamers hebben speciale ziekenhuisbedden en persoonsalarmering en zijn verder van alle gemakken voorzien. U kunt genieten van dagverse maaltijden in de salon of op uw kamer. U kunt daarnaast ook gebruik maken van de service en faciliteiten.

Wij bieden in ons zorghotel overbruggingszorg, respijt(logeer)zorg, eerstelijnsverblijf, herstelzorg met wijkverpleging en palliatieve zorg.

Wil u meer informatie over Zorghotel Mariënhaven? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op of bel met onze woon- en zorgadviseur. Wij bespreken graag uw wensen in een persoonlijk gesprek.

John staat u graag te woord
Wilt u meer informatie, contact of wilt u een bezichtiging inplannen?

Vul dan dit formulier in of neem contact op met John, onze woon- & zorgadviseur via +31(0)6-51153138

Contactformulier van Mariënhaven

  • Contactgegevens*

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel