Over Residence Haganum

Residence Haganum in Den Haag is sinds 2013 gevestigd het voormalig oogziekenhuis in de Zeeheldenbuurt van Den Haag. De residentie biedt een (tijdelijk) thuis aan ouderen die hoogwaardige zorg en service verlangen. Residence Haganum is met 18 appartementen en tien zorghotelkamers een kleinschalige stadslocatie. Er wordt 24/7 zorg en ondersteuning geboden met hoogwaardige services. Het team van Residence Haganum staat dichtbij de bewoners. Ze staan dag en dag klaar om invulling te geven aan woongenot en geven de zorg die nodig is met aandacht, geduld en liefde. Wonen en zorg op niveau.

Contactgegevens
Tasmanstraat 188-1, 2518 VT Den Haag
+31 (0)70 31 849 00 • info@residencehaganum.nl

Bekijk hier onze video

Appartement tweede etage

Hoek appartement met uitzicht op de stad

Appartement begane grond

Onze binnentuin

Onze woonkamer

Onze eetkeuken

Onze eetkamer

Over de Residence

Residence Haganum bestaat uit 28 zorgstudio’s, verdeeld over drie woonlagen. De zorgstudio’s bestaan uit een woon-/slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De zorgstudio’s variëren in grootte van 40 tot 60 m². De studio kan naar eigen smaak en behoefte worden ingericht.

Iedere studio is aangesloten op een personenalarmeringssysteem waardoor te allen tijde hulp gevraagd kan worden aan het zorgteam. Residence Haganum biedt naast zorgstudio’s voor vaste bewoning ook de mogelijkheid tot tijdelijk verblijf in ons Zorghotel.

Residence Haganum kent daarnaast een aantal algemene ruimtes, zoals de eetkamer, de aangrenzende serre en de bibliotheek welke ook als activiteitenruimte wordt gebruikt. Aan de achterzijde van de Residence is een tuin met groot terras waar bewoners elkaar kunnen treffen en bezoek kunnen ontvangen.

Maak kennis met onze locatiemanager

Welkom op de website van Residence Haganum. Mijn naam is Ellen en ik ben de locatiemanager van Recidence Haganum. Samen met mijn collega’s maken wij er elke dag weer een warme, vrolijke, gezellige dag van voor onze bewoners en zorghotelgasten. Mocht u belangstelling of vragen hebben dan nodig ik u van harte uit voor een kennismaking en rondleiding.

Wij zien u graag in Den Haag!

Onze benadering

Bij de inrichting van de zorg en de wijze waarop in Residence Haganum de bewoners worden bediend, staat het individu centraal. Wij hanteren daarbij als uitgangspunt dat een bewoner in Residence Haganum zoveel mogelijk het leven moet kunnen leiden als hij of zij gewend is.

Onze zorg- en servicemedewerkers staan te allen tijde klaar om de best mogelijke zorg en de hoogst mogelijke service te verlenen. Wij hanteren daarnaast de volgende principes:

  • De bewoner, de familie en het team bepalen samen de dagelijkse gang van zaken.
  • De bewoner behoudt zo veel mogelijk de regie en inrichting over het eigen leven.
  • Familie is altijd welkom om mee te eten, te overnachten en mee te helpen in de zorg.
  • De bewoners kunnen zich veilig en behaaglijk voelen (nabijheid, vertrouwdheid, herkenbaarheid), dankzij sociale contacten en ondersteuning.
  • De medewerkers vormen een geïntegreerd onderdeel van een normaal huishouden.
  • De medewerkers zijn “op bezoek” bij de bewoner, in plaats van andersom.

Wilt u tijdelijk bij ons verblijven?

Bezoek dan de website van Valuas Zorghotels en maak uw reservering.

John staat u graag te woord
Meer te weten komen over Residence Haganum of Valuas Zorggroep?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)70-3184900

  • Contactgegevens*

Mijn beide ouders zijn in Residence Haganum fantastisch verzorgd door het team van betrokken medewerkers.

Zoon van voormalig bewoners, Residence Haganum