Dagverzorging

Dagverzorging is bedoeld voor ouderen met een (intensieve) zorgvraag die thuis wonen. Ook hierin richt Residence Haganum zich op ouderen met geheugenproblematiek en op ouderen met een somatische of gecombineerde zorgvraag. Dagverzorging is een vorm van dagbesteding en ook een vorm van verblijf overdag met zorg. Eens of meerdere malen per week verblijft de persoon een dag(deel) in Residence Haganum en ontvangt zorg en (activiteiten)begeleiding. De invulling is altijd maatwerk en is volledig afgestemd op de persoonlijke interesses en mogelijkheden. Dagverzorging betreft altijd zowel begeleiding groep als individuele begeleiding.

De voordelen

+ Gezelligheid, ontspanning en sociale contacten
+ Structuur en rust gedurende de dag
+ Partner en /of kinderen hebben even tijd voor zichzelf
+ Wensen en mogelijkheden centraal
+ Een verblijf in een prachtige omgeving
+ Vervoer indien nodig

Wij bieden de beste zorg aan

Ellen van Spronsen
Meer te weten komen over Residence Haganum? We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)70-3184900

  • Contactgegevens*

Covid 19 informatie

Wij zorgen dag en nacht met liefde en toewijding voor onze bewoners en daarom hebben wij sinds 13 maart extra maatregelen genomen om het Coronavirus buiten de deur te houden.

Deze maatregelen zijn zeer ingrijpend voor alle betrokkenen op de locaties, voor onze bewoners en hun familie. De maatregelen zijn echter in ieders belang en dienen ter bescherming van alle bewoners en medewerkers.

Samen met alle collega’s staan wij sterk voor onze bewoners!