Valuas Groot Bijstervelt

Gelegen op een landgoed
Wandelpark
Sfeervol restaurant
Levendige locatie

In het voorjaar van 2020 opende Valuas in het kloostercomplex van Landgoed Groot Bijstervelt te Oirschot 28 appartementen voor bewoners met een intensieve zorgvraag. Zowel bewoners met een vorm van geheugenproblematiek als een Somatische aandoening zijn van harte welkom om hier te komen wonen.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om tijdelijk te verblijven in ons zorghotel dat is gevestigd in het koetshuis op het landgoed.

Contactgegevens
Montfortlaan 12, 5688 NM Oirschot
+31(0)499-725500 •  receptie@grootbijstervelt.nl

Bekijk hier onze video

Valuas Groot Bijstervelt is gevestigd in Het Klooster, gelegen op Landgoed Groot Bijstervelt aan de rand van Oirschot. Op het landgoed biedt Valuas Zorggroep wonen met zorg in het Klooster, tijdelijke zorg in Zorghotel het Koetshuis en thuiszorg in de Residentie.

Valuas Groot Bijstervelt bestaat uit 28 zorgstudio’s voor permanente bewoning. De zorgstudio’s variëren in grootte van 30 tot 50 m2 en kunnen naar eigen smaak en behoefte worden ingericht. Valuas Groot Bijstervelt beschikt naast de zorgstudio’s voor vaste bewoning ook over 10 kamers voor overbruggingszorg en respijtzorg op de begane grond van het Klooster.

Wilt u meer informatie over het landgoed en de faciliteiten die hier worden aangeboden? Bezoek dan de website van Groot Bijstervelt.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandValuas Zorggroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

Maak kennis met onze locatiemanager

Welkom op de website van Valuas Groot Bijstervelt. Mijn naam is Marlou van Nuenen en ik ben de locatiemanager van Valuas Groot Bijstervelt. Samen met mijn collega’s maken wij er elke dag weer een vrolijke en gezellige dag van voor onze bewoners. Mocht u belangstelling of vragen hebben dan nodig ik u van harte uit voor een kennismaking en rondleiding.

Graag tot ziens in het mooie Oirschot!

Ik heb het hier zo naar mijn zin! Ik woon hier prachtig, word goed verzorgd, het eten is smakelijk en heb een hele mooie kamer in een mooie omgeving. Wat heb ik geboft dat ik hier woon!

Bewoonster, Groot Bijstervelt

Ik wil de medewerkers hartelijk bedanken voor hun dagelijkse inzet die ik zeer waardeer! Dankjewel!

Bewoner, Groot Bijstervelt

Dankzij jullie kon mijn man een weekje op vakantie naar Engeland, is dat niet fantastisch! De volgende keer kom ik hier weer terug!

Gast zorghotel, Groot Bijstervelt

Wij wonen met veel plezier in een mooi ruim appartement met een prachtig uitzicht!

Bewoners echtpaar, Groot Bijstervelt
Marlou van Nuenen
Wilt u meer informatie, contact of wilt u een bezichtiging inplannen?

Vul dan dit formulier in of neem contact op met ons team via +31(0)499-725500

Contactformulier van Groot Bijstervelt

  • Contactgegevens*

Vind een Valuas huis bij u in de buurt

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel