Valuas Groot Bijstervelt

In het voorjaar van 2020 opende Valuas in het kloostercomplex van Landgoed Groot Bijstervelt te Oirschot 28 appartementen voor bewoners met een intensieve zorgvraag. Zowel bewoners met een vorm van geheugenproblematiek als een Somatische aandoening zijn van harte welkom om hier te komen wonen.

Contactgegevens
Montfortlaan 12, 5688 NM Oirschot
+31(0)499 725 500 •  receptie@grootbijstervelt.nl

Bekijk hier onze video

Onze benadering

Oud worden doe je voor het eerst. U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven, maar waar gaat u wonen als de wereld kleiner wordt? En wie zorgt er voor u of uw partner als dat nodig is? Bij de inrichting van de zorg en de wijze waarop in Valuas Groot Bijstervelt de bewoners worden bediend, staat het individu centraal. Wij hanteren daarbij als uitgangspunt dat een bewoner in Villa Pavia zoveel mogelijk het leven moet kunnen leiden als hij of zij gewend is.

Onze zorg- en servicemedewerkers staan te allen tijde klaar om de best mogelijke zorg en de hoogst mogelijke service te verlenen. Wij hanteren daarnaast de volgende principes:

  • De bewoner, de familie en het team bepalen samen de dagelijkse gang van zaken.
  • De bewoner behoudt zo veel mogelijk de regie en inrichting over het eigen leven.
  • Familie is altijd welkom om mee te eten, te overnachten en mee te helpen in de zorg.
  • De bewoners kunnen zich veilig en behaaglijk voelen (nabijheid, vertrouwdheid, herkenbaarheid), dankzij sociale contacten en ondersteuning.
  • De medewerkers vormen een geïntegreerd onderdeel van een normaal huishouden.
  • De medewerkers zijn “op bezoek” bij de bewoner, in plaats van andersom.

Wilt u tijdelijk bij ons verblijven?

Bezoek dan de website van Zorghotel Groot Bijstervelt en maak uw reservering.

Over Landgoed Groot Bijstervelt

Valuas Groot Bijstervelt is gevestigd in Het Klooster, gelegen op Landgoed Groot Bijstervelt aan de rand van Oirschot. Op het landgoed biedt Valuas Zorggroep wonen met zorg in het Klooster, tijdelijke zorg in Zorghotel het Koetshuis en thuiszorg in de Residentie.

Valuas Groot Bijstervelt bestaat uit 28 zorgstudio’s voor permanente bewoning. De zorgstudio’s variëren in grootte van 30 tot 50 m2 en kunnen naar eigen smaak en behoefte worden ingericht. Valuas Groot Bijstervelt beschikt naast de zorgstudio’s voor vaste bewoning ook over 10 kamers voor overbruggingszorg en respijtzorg in het souterrain.

Wilt u meer informatie over het landgoed en de faciliteiten die hier worden aangeboden? Bezoek dan www.grootbijstervelt.nl.

Maak kennis met onze locatiemanager

Welkom op de website van Valuas Groot Bijstervelt. Mijn naam is Marlou van Nuenen en ik ben de locatiemanager van Valuas Groot Bijstervelt. Samen met mijn collega’s maken wij er elke dag weer een vrolijke en gezellige dag van voor onze bewoners. Mocht u belangstelling of vragen hebben dan nodig ik u van harte uit voor een kennismaking en rondleiding.

Graag tot ziens in het mooie Oirschot!

Marlou van Nuenen
Meer te weten komen over Valuas Groot Bijstervelt of Valuas Zorggroep?
We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)499-725500

  • Contactgegevens*

Wij wonen met veel plezier in een mooi ruim appartement met een prachtig uitzicht!

Bewoners echtpaar, Groot Bijstervelt