Valuas Groot Bijstervelt

Gelegen op een landgoed
Parkachtige omgeving
Met een naastgelegen restaurant

In het voorjaar van 2020 opende Valuas in het kloostercomplex van Landgoed Groot Bijstervelt te Oirschot 28 appartementen voor bewoners met een intensieve zorgvraag. Zowel bewoners met een vorm van geheugenproblematiek als een Somatische aandoening zijn van harte welkom om hier te komen wonen.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om tijdelijk te verblijven in ons zorghotel dat is gevestigd in het koetshuis op het landgoed.

Contactgegevens
Montfortlaan 12, 5688 NM Oirschot
+31(0)499-725500 •  receptie@grootbijstervelt.nl

Bekijk hier onze video

Valuas Groot Bijstervelt is gevestigd in Het Klooster, gelegen op Landgoed Groot Bijstervelt aan de rand van Oirschot. Op het landgoed biedt Valuas Zorggroep wonen met zorg in het Klooster, tijdelijke zorg in Zorghotel het Koetshuis en thuiszorg in de Residentie.

Valuas Groot Bijstervelt bestaat uit 28 zorgstudio’s voor permanente bewoning. De zorgstudio’s variëren in grootte van 30 tot 50 m2 en kunnen naar eigen smaak en behoefte worden ingericht. Valuas Groot Bijstervelt beschikt naast de zorgstudio’s voor vaste bewoning ook over 10 kamers voor overbruggingszorg en respijtzorg op de begane grond van het Klooster.

Wilt u meer informatie over het landgoed en de faciliteiten die hier worden aangeboden? Bezoek dan de website van Groot Bijstervelt.

Maak kennis met onze locatiemanager

Welkom op de website van Valuas Groot Bijstervelt. Mijn naam is Marlou van Nuenen en ik ben de locatiemanager van Valuas Groot Bijstervelt. Samen met mijn collega’s maken wij er elke dag weer een vrolijke en gezellige dag van voor onze bewoners. Mocht u belangstelling of vragen hebben dan nodig ik u van harte uit voor een kennismaking en rondleiding.

Graag tot ziens in het mooie Oirschot!

Wij wonen met veel plezier in een mooi ruim appartement met een prachtig uitzicht!

Bewoners echtpaar, Groot Bijstervelt

Ouder worden hoeft geen zorg te zijn.

Valuas Zorggroep

Iedere bewoner heeft zijn eigen verhaal. Prachtig om daar naar te luisteren.

Medewerkster, Valuas Zorggroep

Wij zetten altijd een stap verder.

Valuas Zorghotels

Heeft u interesse in wonen in
Groot Bijstervelte?

Wat kunnen we voor u betekenen(Vereist)

Wij staan u graag te woord of neem zelf direct contact op met onze receptie via +31(0)499-725500

Vind een Valuas huis bij u in de buurt

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel