Welkom in Villa le Monde

Grote zonnige tuin
Persoonlijke aandacht
Verse maaltijden
Centraal gelegen in Vught

Villa le Monde biedt een stijlvolle, veilige en comfortabele woonomgeving voor ouderen die zorg behoeven. En bovenal is onze zorgvilla een thuis, waar Brabantse gezelligheid en hoogwaardige service samen gaan.

Heeft u interesse in een van onze appartementen (nog enkele beschikbaar) of wilt u een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met onze woon- & zorgadviseur +31(0)6-51153138

Gogelstraat 3 Vught, 5262 AB
+31(0)73-5554400info@valuaszorggroep.nl

Bekijk hier onze video

Als één van de eerste bewoners van Villa le Monde ben ik onder de indruk van deze fantastische plek. Van verpleegkundige tot kok, iedereen doet zijn uiterste best om je thuis te laten voelen. Er wordt meegedacht met alles en elke vraag kan worden gesteld. De omgeving is heerlijk, de mooie tuin, de ruime salon en de fijne kamer; alles draagt bij aan het fijne leven hier!

- Bewoner Villa le Monde

“Onze villa is als een groot, gezellig thuis. Brabantse gezelligheid, de lokale keuken en gevoel voor plaatselijke tradities: dat is voor ons belangrijk.”

Jolanda, Locatiemanager Villa le Monde

“Samen met de familie bespreken we wat men thuis gewend was en benaderen dat in de villa zo veel mogelijk.”

John, Woon- en zorgadviseur

“Je kunt er op een terrasje zitten, of op loopafstand boodschappen doen. Zo blijven onze bewoners midden in het leven staan.”

Jolanda (over de ligging van de villa in Vught)

Plattegrond begane grond

Plattegrond eerste etage

Plattegrond tweede etage

Bij de inrichting van de zorg en de wijze waarop in Villa le Monde de bewoners worden bediend, staat het individu centraal. Wij hanteren daarbij als uitgangspunt dat een bewoner op Villa le Monde zoveel mogelijk het leven moet kunnen leiden als hij of zij gewend is. Onze zorg- en servicemedewerkers staan te allen tijde voor onze bewoners klaar om hen de best mogelijke zorg en de hoogst mogelijke service te verlenen.

Wij hanteren daarnaast de volgende principes: De bewoner, de familie en het team bepalen samen de dagelijkse gang van zaken. De bewoner behoudt zo veel mogelijk de regie en inrichting over het eigen leven. Familieleden kunnen, in overleg, mee eten, blijven overnachten en meehelpen in de zorg als zij dit willen. De bewoners kunnen zich veilig en behaaglijk voelen (nabijheid, vertrouwdheid, herkenbaarheid), dankzij sociale contacten en ondersteuning. De medewerkers zijn “op bezoek” bij de bewoner, in plaats van andersom.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandValuas Zorggroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Maak kennis met onze locatiemanager

Welkom, namens het hele team, op de site van Villa le Monde. Ik ben Jolanda van Halteren, locatiemanager van deze prachtige villa. Villa le Monde is gelegen in de kern van Vught en is onderdeel van de gemeenschap in Vught. De huiselijke sfeer, uw wensen en uw eigen regie staan centraal in Villa le Monde. Ik nodig u en uw naasten van harte uit om kennis te komen maken met Villa le Monde. Volgens goed Brabants gebruik, staat de koffie voor u klaar.

Bekijk de plattegronden

Begane grond

Eerste en tweede etage

John staat u graag te woord
Wilt u meer informatie, contact of wilt u een bezichtiging inplannen?

Vul dan dit formulier in of neem contact op met John, onze woon- & zorgadviseur via +31(0)6-51153138

Contactformulier van Villa le Monde

  • Contactgegevens*

Wilt u meer lezen over Villa le Monde?

Benieuwd welke locaties nog meer bij u in de buurt zitten?


Mis het laatste nieuws niet! Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel