Service

Wij bieden onze bewoners een hoog niveau van service. In de gemeenschappelijke huiskamer wordt dagelijks vers gekookt door onze koks. Ook familieleden en overige gasten van onze bewoners zijn daar vanzelfsprekend van harte welkom.

Wij hebben altijd vers fruit staan en ’s morgens krijgt men bij het ontbijt diverse vruchtensappen aangeboden en indien gewenst een eitje. Overdag worden koffie, thee en andere dranken naar keuze geserveerd. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met alle wensen en eventuele dieeteisen van een bewoner. Maaltijden kunnen desgewenst ook in het eigen appartement worden geserveerd. Onze medewerkers maken van een gewone dag een bijzondere dag!

Activiteiten

Villa le Monde biedt een zo breed mogelijk scala aan activiteiten aan, zowel op individuele als op collectieve basis. Onder andere worden filmavonden, speciale thema’s rondom de feestdagen en sprekers van buiten georganiseerd. Daarnaast wordt er gebridged, worden er spelletjes gespeeld, geschilderd en gewandeld. Regelmatig vinden er huiskamerconcerten plaats waar ook familieleden en naasten van harte voor zijn uitgenodigd.

John staat u graag te woord
Wilt u meer informatie, contact of wilt u een bezichtiging inplannen?

Vul dan dit formulier in of neem contact op met John, onze woon- & zorgadviseur via +31(0)6-51153138

Contactformulier van Villa le Monde

  • Contactgegevens*

Benieuwd welke locaties nog meer bij u in de buurt zitten?

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel