Wonen in Zorgvilla Oranjepark

Tuin vol bloemen
Huiselijke sfeer
Kleinschalige villa

Als thuis wonen niet meer gaat biedt Villa Oranjepark een veilig, stijlvol en vooral gezellig nieuw thuis met de beste zorg. Ons team staat elke dag en nacht met een glimlach voor u klaar. Plan nu uw bezichtiging, wij kijken er naar uit om u te zien in Villa Oranjepark.

Contactgegevens
Prins Hendriklaan 2, 2341 JB Oegstgeest
+31(0)71-5150988info@valuaszorggroep.nl 

Een kijkje bij Valuas Zorggroep

Villa Oranjepark is een riante zorgvilla voorzien van alle gemakken. De statige notariswoning is smaakvol ingericht en ademt een huiselijke sfeer. Er is plek voor veertien bewoners, elk met een privé-kamer die volledig ingericht kan worden naar eigen smaak en met eigen meubels. De badkamers zijn uitgerust naar moderne maatstaven. De Villa heeft tevens mogelijkheden voor echtparen.

Villa Oranjepark heeft een mooie huiskamer waar samen koffie of een glaasje gedronken kan worden en waar activiteiten zoals muziekoptredens of verhalenmiddagen plaatsvinden. ’s Zomers kunnen bewoners genieten van de prachtige, omsloten tuin. De bekende winkelstraat De Kempenaer ligt om de hoek.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandValuas Zorggroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Maak kennis met onze locatiemanager

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Helmi Verplancke en ik ben Locatiemanager bij Villa Oranjepark. Ik geniet elke dag van de gemoedelijke en huiselijke sfeer die er heerst in Villa Oranjepark en de oprechte aandacht voor onze bewoners. Bij Valuas zult u niet alleen horen: “Wij behandelen de ander zoals wij zelf behandeld willen worden” maar vooral: “Wij behandelen de ander zoals de ánder behandeld wil worden”.

Kunnen wij u helpen? Wilt u advies of een bezichtiging inplannen om de sfeer in Villa Oranjepark te proeven, wij staan met veel plezier voor u klaar! 

Wilt u meer informatie?
Lees dan onze online brochure

Heb jij een hart voor de zorg?
Bekijk onze openstaande vacatures

Dit huis heeft stijl. Ik voel me bevoorrecht om hier te mogen wonen.

Bewoner Villa Oranjepark

De zorg hier vind ik erg goed! Er wordt rekening gehouden met jouw omstandigheden en jouw ideeën, dat is ontzettend prettig.

Bewoonster Villa Oranjepark

Sinds ik hier woon, dat is nu een half jaar ongeveer, heb ik zo veel liefs beleefd van de goede zorg die jullie mij geven!

Bewoonster, Villa Oranjepark

Activiteiten ondernemen met de bewoners waar zij van genieten, daar geniet ik op mijn beurt ook weer enorm van!

Activiteitenbegeleider van Villa Oranjeapark

In ons zorgteam geeft iedereen zich voor de volle 100% en hebben we iedere dag weer plezier in ons werk!

Medewerker Villa Orjanjepark
John staat u graag te woord
Wilt u meer informatie, contact of wilt u een bezichtiging inplannen?

Vul dan dit formulier in of neem contact op met John, onze woon- & zorgadviseur via +31(0)6-51153138

Contactformulier van Villa Oranjepark

  • Contactgegevens*

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel