Villa Oranjepark

Villa Oranjepark was ooit een statige notariswoning. Begin 2007 werd het pand aangekocht en werd het geschikt gemaakt als zorgvilla, met behoud van de oorspronkelijke stijl. Door Vos Hoffer van der Haar architecten werd in dezelfde kenmerkende Jessestijl een zijvleugel ontworpen. Villa Oranjepark heeft 12 appartementen.

Oegstgeest was tot rond 1900 een agrarisch dorp. Ook huisvestte het dorp van oudsher de rijke Leidenaren die ‘buyten’ wilden wonen. Dit leidde tot de ontwikkeling van Oegstgeest als villadorp. De villaparken Prins Hendrikpark, Julianapark en Oranjepark, tezamen de Oranjewijk genoemd, zijn nu het beschermd dorpsgezicht. 

Contactgegevens
Prins Hendriklaan 2, 2341 JB Oegstgeest
+31 (0)71 51 50 988info@valuaszorggroep.nl 

Villa Oranjepark Oegstgeest

Sandra Brune
Meer te weten komen over Villa Oranjepark of Valuas Zorggroep?
We staan u graag te woord.

Exterieur

Interieur

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.