Villa Oranjepark

Oegstgeest was tot rond 1900 een agrarisch dorp. Naast de overwegend agrarische bevolking huisvestte het dorp van oudsher ook de rijke, veelal Leidse stedelingen die buiten wilden wonen. Deze aantrekkingskracht leidde rond 1900 tot de ontwikkeling van Oegstgeest als villadorp.

Tussen 1912 en 1938 ontstonden de villaparken Prins Hendrikpark, Julianapark en Oranjepark, tezamen de Oranjewijk genoemd, dat nu als beschermd dorpsgezicht is aangemerkt. 

Begin 2007 kocht Nova Zembla Zorg het pand van de Oegstgeester notaris Klein Lankhorst en maakte het geschikt voor bewoning als zorgvilla met volledig behoud van de oorspronkelijke stijl. Ook wordt er door Vos Hoffer van der Haar architecten in dezelfde kenmerkende Jesse stijl een zijvleugel ontworpen en aangebouwd. Eind 2007 werd Villa Oranjepark als zorgvilla geopend.

Contactgegevens
Prins Hendriklaan 2, 2341 JB Oegstgeest
+31(0)71-51 50 988info@valuaszorggroep.nl 

Villa Oranjepark Oegstgeest

Sandra Brune
Meer te weten komen over Villa Oranjepark of Valuas Zorggroep?
We staan u graag te woord.

Exterieur

Interieur

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn weer open voor bezoek en tevens voor ontmoetingen buiten de locatie! De Valuas COVID Richtlijnen vindt u hier. Wij verzoeken alle bezoekers zich vooraf telefonisch aan te melden bij de locatie.

Om de 1.5 meter regel in huis te kunnen blijven hanteren kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.

Nova Zembla Zorg onderdeel vanValuas Zorggroep

Per mei 2020 zijn de voormalig Nova Zembla Zorg locaties onderdeel geworden van Valuas Zorggroep. Valuas Zorggroep is een in 2011 opgericht familiebedrijf en beschikt over 91 appartementen verdeeld over vier locaties in Nederland.

Algemeen Directeur Hans den Hartog van Nova Zembla is na de overname toetreden tot de directie van Valuas Zorggroep.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.