Over Villa Pavia

Villa Pavia ligt prachtig in het groen, tegen de oude dorpskern van Zeist. Het heeft mooie en ruime appartementen in een gerenoveerde villa. Er wordt 24/7 zorg en ondersteuning geboden met hoogwaardige services. Villa Pavia is met zestien appartementen een kleine, huiselijke locatie. Het team van Villa Pavia staat dichtbij de bewoners. Ze staan dag en dag klaar om invulling te geven aan woongenot en geven de zorg die nodig is met aandacht, geduld en liefde. Wonen en zorg op niveau.

Contactgegevens
Laan van Beek en Royen 45, 3701 AK Zeist
+31 (0)30 69 71 351info@villapavia.nl

Bekijk hier onze video

Mijn broer woont in een ruim appartement met prachtig uitzicht!

Zus bewoner, Villa Pavia
John Kitzen
Meer te weten komen over Villa Pavia of Valuas Zorggroep? We staan u graag te woord.

Impressies van Villa Pavia

Interieur

Exterieur

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.