Over Villa Pavia

Villa Pavia ligt prachtig in het groen, tegen de oude dorpskern van Zeist. Het heeft mooie en ruime appartementen in een gerenoveerde villa. Er wordt 24/7 zorg en ondersteuning geboden met hoogwaardige services. Villa Pavia is met zestien appartementen een kleine, huiselijke locatie. Het team van Villa Pavia staat dichtbij de bewoners. Ze staan dag en dag klaar om invulling te geven aan woongenot en geven de zorg die nodig is met aandacht, geduld en liefde. Wonen en zorg op niveau.

Contactgegevens
Laan van Beek en Royen 45, 3701 AK Zeist
+31 (0)30 69 71 351info@villapavia.nl

Bekijk hier onze video

Over de Villa

Villa Pavia bestaat uit 16 zorgstudio’s, verdeeld over vier woonlagen. De zorgstudio’s bestaan uit een woon-/slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De zorgstudio’s variëren in grootte van 40 tot 60 m². De studio kan naar eigen smaak en behoefte worden ingericht.

Iedere studio is aangesloten op een personenalarmeringssysteem waardoor te allen tijde hulp gevraagd kan worden aan het zorgteam. Villa Pavia biedt naast zorgstudio’s voor vaste bewoning ook de mogelijkheid tot tijdelijk verblijf (Zorghotel).

Villa Pavia kent een aantal algemene ruimtes, zoals de salon (eetkamer), de aangrenzende serre en de bibliotheek welke ook als activiteitenruimte wordt gebruikt. Aan de achterzijde van het landhuis is een groot terras waar bewoners elkaar kunnen treffen en bezoek kunnen ontvangen. De tuin van Villa Pavia is prachtig aangelegd en is voorzien van verschillende looppaden. De tuin grenst aan het Zeisterbos.

Maak kennis met onze locatiemanager

Mijn naam is José Wels-Witteveen en ik ben de locatiemanager van Villa Pavia. Mijn collega’s en ik doen er alles aan om van elke dag een mooie dag te maken, voor onze bewoners en hun naasten. Carpe diem!

Mocht u belangstelling of vragen hebben dan nodig ik u van harte uit voor een kennismaking en rondleiding. Ik zie u graag in Villa Pavia.

Onze benadering

Bij de inrichting van de zorg en de wijze waarop in Villa Pavia de bewoners worden bediend, staat het individu centraal. Wij hanteren daarbij als uitgangspunt dat een bewoner in Villa Pavia zoveel mogelijk het leven moet kunnen leiden als hij of zij gewend is.

Onze zorg- en servicemedewerkers staan te allen tijde klaar om de best mogelijke zorg en de hoogst mogelijke service te verlenen. Wij hanteren daarnaast de volgende principes:

  • De bewoner, de familie en het team bepalen samen de dagelijkse gang van zaken.
  • De bewoner behoudt zo veel mogelijk de regie en inrichting over het eigen leven.
  • Familie is altijd welkom om mee te eten, te overnachten en mee te helpen in de zorg.
  • De bewoners kunnen zich veilig en behaaglijk voelen (nabijheid, vertrouwdheid, herkenbaarheid), dankzij sociale contacten en ondersteuning.
  • De medewerkers vormen een geïntegreerd onderdeel van een normaal huishouden.
  • De medewerkers zijn “op bezoek” bij de bewoner, in plaats van andersom.

Download onze brochure

Wilt u meer informatie over Villa Pavia? Download dan onze brochure of neem contact met ons op via ons formulier.

John Kitzen
Meer te weten komen over Villa Pavia of Valuas Zorggroep? We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)30-6971351

  • Contactgegevens*
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn broer woont in een ruim appartement met prachtig uitzicht!

Zus bewoner, Villa Pavia

Iedere bewoner heeft zijn eigen verhaal. Prachtig om daar naar te luisteren.

Medewerkster, Villa Pavia