Villa Pavia biedt kwalitatief hoogwaardige zorg

Villa Pavia selecteert niet op de oorzaak/reden van de zorgvraag. De bewoner kiest zélf voor Villa Pavia.
Uiteraard omdat hij ondersteund wordt door professionals met hart voor hun werk en vooral omdat hij zich hier thuis voelt.
In Villa Pavia gaan oprechte aandacht en professionaliteit hand in hand.

Wonen

Ouderen die, om welke reden dan ook, zorg en begeleiding nodig hebben en een plek zoeken waarbij zij het leven kunnen blijven leiden dat zij gewend zijn, kiezen voor wonen in Villa Pavia. Villa Pavia huis is een thuis. Het is sfeervol, veilig en tevens gezellig.

Deskundige en hartelijke medewerkers geven kwalitatief hoogwaardige zorg en aandacht aan zowel mensen met geheugenproblematiek als mensen met een somatische of gecombineerde zorgvraag. Er wordt een volledig zorgpakket geboden van basiszorg, geindiceerde zorg en particuliere zorg.

Basiszorg:

Onder basiszorg verstaan wij de onplanbare zorg en 24-uur zorg in de nabijheid. Het zorgteam is 7 dagen per week, 24 uur per dag in huis aanwezig om de onplanbare zorgmomenten en begeleiding te bieden. Deze basiszorg is inbegrepen in de woon- service kosten.

Geindiceerde zorg:

Voordat een bewoner bij Villa Pavia komt wonen zal de verpleegkundige samen met de bewoner en de familie dieper ingaan op de zorgindicatie die van toepassing is. Villa Pavia biedt zorg binnen de domeinen WLZ (VPT en MPT), ZvW en WMO.

Particuliere zorg:

Aanvullende zorg welke u zelf financiert. Mocht een bewoner (tijdelijk) behoefte hebben aan meer zorg of begeleiding dan kan er extra zorg ingekocht worden.
De medische zorg vindt plaats onder de regie van de huisarts en onder regie van de specialist ouderengeneeskunde. Villa Pavia kan ook behandeling bieden binnen de V&V, want er is op elke locatie een samenwerking met een (lokale) SO-arts en tandarts. De organisatie heeft de WTZi erkenning voor behandeling.

"*" geeft vereiste velden aan

Heeft u interesse in wonen in
Villa Pavia?

Wat kunnen we voor u betekenen*

Wilt u meer te weten komen over Villa Pavia?
Onze woon- & zorgadviseur John Kitzen staat u graag te woord via +31(0)6-51153138 of vul ons formulier is.

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel