Villa Pavia biedt kwalitatief hoogwaardige zorg

Villa Pavia selecteert niet op de oorzaak/reden van de zorgvraag. De bewoner kiest zélf voor Villa Pavia.
Uiteraard omdat hij ondersteund wordt door professionals met hart voor hun werk en vooral omdat hij zich hier thuis voelt.
In Villa Pavia gaan oprechte aandacht en professionaliteit hand in hand.

Wonen

Ouderen die, om welke reden dan ook, zorg en begeleiding nodig hebben en een plek zoeken waarbij zij het leven kunnen blijven leiden dat zij gewend zijn, kiezen voor wonen in Villa Pavia. Villa Pavia huis is een thuis. Het is sfeervol, veilig en tevens gezellig.

Deskundige en hartelijke medewerkers geven kwalitatief hoogwaardige zorg en aandacht aan zowel mensen met geheugenproblematiek als mensen met een somatische of gecombineerde zorgvraag. Er wordt een volledig zorgpakket geboden van basiszorg, geindiceerde zorg en particuliere zorg.

Basiszorg:

Onder basiszorg verstaan wij de onplanbare zorg en 24-uur zorg in de nabijheid. Het zorgteam is 7 dagen per week, 24 uur per dag in huis aanwezig om de onplanbare zorgmomenten en begeleiding te bieden. Deze basiszorg is inbegrepen in de woon- service kosten.

Geindiceerde zorg:

Voordat een bewoner bij Villa Pavia komt wonen zal de verpleegkundige samen met de bewoner en de familie dieper ingaan op de zorgindicatie die van toepassing is. Villa Pavia biedt zorg binnen de domeinen WLZ (VPT en MPT), ZvW en WMO.

Particuliere zorg:

Aanvullende zorg welke u zelf financiert. Mocht een bewoner (tijdelijk) behoefte hebben aan meer zorg of begeleiding dan kan er extra zorg ingekocht worden.
De medische zorg vindt plaats onder de regie van de huisarts en onder regie van de specialist ouderengeneeskunde. Villa Pavia kan ook behandeling bieden binnen de V&V, want er is op elke locatie een samenwerking met een (lokale) SO-arts en tandarts. De organisatie heeft de WTZi erkenning voor behandeling.

John Kitzen
Meer te weten komen over Villa Pavia of Valuas Zorggroep? We staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in
of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)30-6971351

  • Contactgegevens*
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.