Nieuws Locatieavond Groot Bijstervelt

31 oktober 2019

Wonen met het oog op de toekomst. Zorgeloos, ontzorgd of juist goed verzorgd. Voor even, langdurig of altijd. Het kan in Oirschot, op Landgoed Groot Bijstervelt in een majestueuze, parkachtige omgeving.

Landgoed Groot Bijsterveld is een nieuwe locatie waar Valuas vanaf het voorjaar van 2020 haar professionele zorg gaat aanbieden. De locatie heeft een warme sfeer en huiselijke uitstraling waardoor ouderen hier onder begeleiding het leven kunnen blijven leiden wat zij gewend zijn. 

Bent u benieuwd naar de bouwontwikkelingen en het woon-, zorg- en/of het vacatureaanbod op Groot Bijstervelt? Tijdens de informatieavond op donderdag 28 november 2019, lichten wij de verschillende zorgconcepten uitgebreid toe en informeren wij u over de inschrijving. Daarna kunt u vragen stellen en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

U bent van harte welkom.

  • Datum/tijd: Donderdag 28 november 2019
  • Aanvang: 17.00 uur 
  • Einde: 19.00 uur
  • Locatie: ’t Zand Brabants Gastvrij, Bestseweg 52, Oirschot

U kunt u inschrijven via de website van Groot Bijstervelt. Graag vernemen wij bij uw inschrijving op hoeveel personen wij mogen rekenen.

Wij zien u graag op 28 november!

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Het aantal besmettingen in Nederland en in de verpleeghuizen is fors toegenomen. Zorgvuldigheid is van het grootste belang, zeker voor onze bewoners en voor degenen die de zorg verlenen. Wilt u onze meest recente richtlijnen doorlezen ga dan naar onze COVID-19 informatie pagina.
Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.