Vind een Valuas Huisbij u in de buurt

De locaties in Den Haag, Amsterdam of het groen, geven een gevoel van vakantie, van vrijheid. ‘Buiten spelen’ wordt ineens weer leuk. Hoe oud u ook bent, wandelen als het kan, de seizoenen zien komen en gaan, bloemen plukken, de merels horen fluiten. Kijk, een eekhoorntje. Het leven leeft. Binnen is het warm en gezellig. Er wonen mensen in dezelfde levensfase als u: reisgenoten met wie u belevenissen en verhalen kunt delen.

Boarnsterhim State, Aldeboarn

Sinds 2012 in Aldeboarn gevestigde, particuliere kleinschalige woon zorgvoorziening voor oudere mensen die het plezierig vinden om in een prachtige omgeving te wonen en te worden verzorgd.

De Meerlhorst, Heemstede

Villa De Meerlhorst is de eerste villa die, ruim een eeuw geleden, aan de statige Heemsteedse Van Merlenlaan verrees. Ze werd neergezet als notariskantoor en werd later het onderkomen van de openbare bibliotheek.

De Vermeer, Amsterdam

De Vermeer is één van de drie monumentale panden van de beroemde architecten Cuypers en Stuyt in het Museumkwartier in Amsterdam.

Het Witte Huis, Oegstgeest

Aan de rand van het karakteristieke Wilhelminapark in historisch Oegstgeest is zorgvilla Het Witte Huis herbouwd.

Landgoed De Wulperhorst, Zeist

De 25 appartementen in deze stijlvolle en recent volledige gerenoveerde villa op bieden een waar thuis voor ouderen met een zorgvraag. Tevens is hier tijdelijk verblijf mogelijk in het Koetshuis gelegen op hetzelfde prachtige landgoed.

Mariënhaven, Warmond

Nieuw! Valuas opende in september 2022 haar deuren in Warmond. Een prachtige locatie, waar vers wordt gekookt in de centrale keuken, u omringt wordt door groen en dat alles toch dichtbij de dorpskern. Kortom, heerlijk wonen!

Residence Coestraete, Zwolle

In het voorjaar van 2023 hebben wij de eerste bewoners van Residence Coestraete in hartje Zwolle verwelkomd.

Residence Haganum, Den Haag

Residence Haganum biedt sinds 2013 een (tijdelijk) thuis aan ouderen die hoogwaardige zorg en service behoeven.

Valuas Groot Bijstervelt, Oirschot

Groot Bijstervelt is een hoogwaardige levensloopbestendige woon-zorg voorziening, waar wonen, zorg en maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Valuas biedt hier wonen met zorg in het Klooster en tijdelijk verblijf in Zorghotel het Koetshuis.

Villa le Monde, Vught

In het hart van Vught staat het gloednieuwe Villa le Monde: een stijlvolle zorgvilla met 21 appartementen, waarvan er twee geschikt zijn voor twee personen. “Onze villa is als een groot, gezellig thuis.”

Villa Oranjepark, Oegstgeest

In het hart van oud Oegstgeest ligt Villa Oranjepark, een riante zorgvilla. De statige notariswoning is smaakvol ingericht en ademt een huiselijke sfeer.

Villa Pavia, Zeist

In Zeist gevestigde, particuliere kleinschalige woon zorgvoorziening voor oudere mensen die het plezierig vinden om in een prachtige omgeving te wonen en te worden verzorgd.

Boarnsterhim State, Aldeboarn

De Meerlhorst, Heemstede

De Vermeer, Amsterdam

Het Witte Huis, Oegstgeest

Landgoed De Wulperhorst, Zeist

Mariënhaven, Warmond

Residence Coestraete, Zwolle

Residence Haganum, Den Haag

Valuas Groot Bijstervelt, Oirschot

Villa le Monde, Vught

Villa Oranjepark, Oegstgeest

Villa Pavia, Zeist

Staat uw gewenste locatie er niet tussen?
Bekijk dan het aanbod van Domus Magnus

John staat u graag te woord
Meer te weten komen over Valuas Zorggroep of een van onze locaties?
Wij staan u graag te woord.

Vul het formulier in of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)85-1305767

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel