Nieuws Maak kennis met Heleen Engbers

7 januari 2021

Maak kennis met de locatiemanager van Landgoed De Wulperhorst

Maak kennis met Heleen Engbers, de locatiemanager van onze nieuwe locatie in Zeist. Per 1 december is Heleen onderdeel van het team van Valuas Zorggroep om op Landgoed De Wulperhorst de beste zorg en service te bieden aan de aanstaande bewoners en gasten. Landgoed De Wulperhorst opent naar verwachting in april 2021 haar deuren.

Wil jij Heleen helpen om dit te realiseren als zorgprofessional? Dan verwelkomen wij je graag in het Valuas De Wulperhorst Team.
Wij zijn per april op zoek naar: Verpleegkundig Teamleider, Senior Verpleegkundige (HBO-V), Verpleegkundigen, Verzorgenden en Helpenden.
Bekijk hier alle openstaande vacatures, en solliciteer direct!

Heeft u interesse om bij ons te wonen of te verblijven? Of heeft u vragen over onze nieuwe locatie? Neem dan contact op met onze woon- en zorgadviseur John Kitzen via +31(0)6 51 15 31 38, info@valuaszorggroep.nl of vul het contactformulier in op onze website. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Het aantal besmettingen in Nederland en in de verpleeghuizen is fors toegenomen. Zorgvuldigheid is van het grootste belang, zeker voor onze bewoners en voor degenen die de zorg verlenen. Wilt u onze meest recente richtlijnen doorlezen ga dan naar onze COVID-19 informatie pagina.
Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.