Nieuws Maatregelen coronavirus in de zorg

16 maart 2020

Wij zorgen dag en nacht met liefde en toewijding voor onze bewoners en daarom hebben wij sinds 13 maart extra maatregelen genomen om het coronavirus buiten de deur te houden.

Deze maatregelen zijn zeer ingrijpend voor alle betrokkenen op de locaties, voor onze bewoners en hun familie. De maatregelen zijn echter in ieders belang en dienen ter bescherming van alle bewoners en medewerkers. Samen met alle collega’s staan wij sterk voor onze bewoners!

Daarnaast vallen er op dit moment vele sociale activiteiten weg voor ouderen vanwege het virus, waardoor sociaal isolement en eenzaamheid dreigt. Binnen onze Valuas huizen werken onze teams dag en nacht om de bewoners te beschermen en hun welzijn te bevorderen.

Voor ouderen die thuis vastlopen bieden wij de mogelijkheid om bij ons te verblijven. Wij hanteren hiervoor, vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus, de volgende uitgangspunten:

  • Verblijf van 3 maanden of langer;
  • Verstrekken van juiste informatie t.b.v. de verscherpte screening m.b.t. medische gegevens;
  • Volledige medewerking in het naleven van de geldende bezoekersrestrictie.

Voor meer informatie naar de mogelijkheden kunt u contact opnemen via info@valuaszorggroep.nl of bel naar 085-1305767.

Heeft u vragen over de getroffen maatregelen in onze huizen? Neem ook dan gerust contact met ons. Wij staan u graag te woord met meer uitleg en informatie.

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.