Nieuws Nationale pannenkoekendag

20 februari 2021

19 maart nationale pannenkoekendag

Gisteren was het Nationale Pannenkoekdag. Dat werd goed gevierd in onze Valuas huizen met vers gebakken pannenkoeken door onze koks met stroop, poedersuiker, spek, kaas of vers fruit. Wie is er niet dol op?

In Het Witte Huis kreeg de hele dag zelfs een Nederlands tintje. In de ochtend speelden zij het spel “wat ben ik?” met Nederlands producten. Van bitterbal tot grachtenpand. Tussen de middag genoten we van heerlijke pannenkoeken en later die middag vond er een Nederlandse quiz plaats. De dag werd afgesloten met bitterballen bij de borrel en fanatiek sjoelen. Wij hebben genoten!

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.