Nieuws Valuas in Nieuwsuur over vaccinatiestrategie

28 januari 2021

Interview met Valuas in Nieuwsuur over de vaccinatiestrategie

Onze directeur zorg & innovatie Andrea Reidsma en bewoner van Residence Haganum, Fred Biesenbeek werden gister geïnterviewd door Nieuwsuur over de vaccinatiestrategie in Nederland.

Andrea Reidsma: “Ik had gewild dat er een heel duidelijk draaiboek had gelegen”. Ze spreekt met Nieuwsuur over de heersende onduidelijkheid bij bewoners van instellingen en de onduidelijke informatieverstrekking naar huisartsen toe.

Fred Biesenbeek vult aan: “Ik kan naast mijn twee vaste gasten, nog steeds geen bezoekers ontvangen omdat ik nog niet gevaccineerd ben. Dat is ontzettend vervelend.”
Bent u benieuwd naar het hele interview?

Bekijk het op www.NOS.nl

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.