Nieuws Open Huis bij Residence Haganum

2 januari 2020

Bent u op zoek naar hoogwaardige zorg en service in een persoonlijke omgeving midden in Den Haag? Dan bent u bij Residence Haganum aan het juiste adres!

Wij organiseren in januari driemaal een open huis en vertellen u dan graag meer over de zorg en service die wij bieden en laten wij onder andere onze verschillende kamertypes en mooie binnentuin zien.

Wij ontmoeten u graag op:

  • Zaterdag 11 januari van 14.00 tot 16.00 uur
  • Zondag 19 januari van 14.00 tot 16.00 uur
  • Zondag 26 januari van 14.00 tot 16.00 uur

Heeft u interesse? Meld u dan aan. Dit kan telefonisch, +31(0)70 31 849 00, of per e-mail aan lisa.vandenakker@residencehaganum.nl.

Kunt u niet langskomen op een van de bovenstaande data? Neem dan contact met ons op via bovenstaande contactgegevens voor een bezoek of kennismakingsgesprek op een andere dag. Wij helpen u graag!

Lees hier de volledige uitnodiging.

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.