Het Valuas Team

Vanuit Naarden (en deels vanuit huis) zorgen de directie, stafdiensten en het Valuas kenniscentrum voor de basis die het mogelijk maakt dat onze bewoners fijn kunnen wonen in de Valuashuizen, en dat het personeel op de locaties zich kan focussen op de zorg en het welzijn van haar bewoners.

Contactgegevens
Valuas Zorggroep (De Tinfabriek)
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden
+31(0)85-1305767 • info@valuaszorggroep.nl

Een kijkje op
het Shared Service Center

Het Valuas Directieteam

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.