Nieuws Save the date – 23 januari

7 januari 2021

Save the date - 23 januari

In het voorjaar van 2021 opent Valuas de deuren van Landgoed De Wulperhorst in Zeist.

In het oude landhuis worden 25 studio’s gerealiseerd voor ouderen die in een huiselijke sfeer willen wonen met hoogwaardige zorg en service. Zowel bewoners met een vorm van geheugenproblematiek als een somatische aandoening zijn van harte welkom om op Landgoed De Wulperhorst te komen wonen.

In het nieuw te bouwen koetshuis wordt een specialistisch zorghotel gerealiseerd, waar tijdelijk verbleven kan worden door ouderen na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname. Er zullen meerdere studio’s gecreëerd worden die geschikt zullen zijn voor bewoning door echtparen.

Voor deze nieuwe locatie zijn wij  op zoek naar verzorgenden en verpleegkundigen die met ons dit avontuur aan willen gaan.
Wil je hier meer over weten, meld je dan vast aan voor een kennismaking op 23 januari.

Voor meer informatie of een aanmelding kunt u mailen naar:
heleen.engbers@dewulperhorst.nl of ga naar www.dewulperhorst.nl

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.