Nieuws Sollicitatie dag voor Landgoed De Wulperhorst in Zeist

20 januari 2020

Eind 2020 openen wij onze nieuwe woon-zorglocatie Landgoed de Wulperhorst in Zeist. De verbouwing is in volle gang en wij zijn op zoek naar gedreven collega’s die onderdeel willen worden van deze gave locatie. Ben jij een verzorgende IG of verpleegkundige en ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Meld je dan nu aan om kennis met ons te komen maken.

Wij ontmoeten je graag op:

  • Vrijdag 31 januari a.s.
  • Op een samen overeengekomen tijdstip
  • In Restaurant Hermitage (Adres: Het Rond 7 in Zeist)

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan. Dit kan telefonisch op 085 – 130 57 67 of per e-mail aan jobs@valuaszorggroep.nl.

Kun je niet langskomen op 31 januari, maar ben je wel enthousiast? Neem dan contact met ons op, wij plannen graag een afspraak met je in op een andere dag.

Wij ontmoeten je graag snel en wie weet wordt jij een van onze nieuwe collega’s!

De volledige uitnodiging voor de sollicitatiedag bekijk je hier.

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.