Thuiszorg van Valuas

In de directe omgeving van een Valuas huis geeft Valuas met een vast team van professionals zorg en begeleiding in de thuissituatie. De thuiszorg vormt een aanvulling op de dagverzorging of het tijdelijk verblijf binnen de Valuas locatie.

Thuiszorg is minimaal 3 uur aaneen gesloten, waarbij 24-uurs zorg ook tot de mogelijkheden behoort. De zorg en begeleiding is maatwerk en is volledig afgestemd op de zorgvraag. Het betreft dan ook zowel geïndiceerde zorg als aanvullende particuliere zorg.

Vanzelfsprekend is de thuiszorg van Valuas van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als u in onze Valuas huizen treft.

Op de kaart

Aldeboarn Boarnsterhim State

Zeist Villa Pavia

Oirschot Landgoed Groot Bijstervlet

Den Haag Residence Haganum

Zeist Landgoed Wulperhorst

Meer over onze thuiszorg

Thuiszorg

In de directe omgeving van een Valuas huis geeft Valuas met een vast team van professionals zorg en begeleiding in de thuissituatie. De thuiszorg vormt een aanvulling op de dagverzorging of het tijdelijk verblijf binnen de Valuas locatie. Thuiszorg is minimaal 3 uur aaneen gesloten, waarbij 24-uurs zorg ook tot de mogelijkheden behoort.

De zorg en begeleiding is maatwerk en is volledig afgestemd op de zorgvraag. Het betreft dan ook zowel geïndiceerde zorg als aanvullende particuliere zorg.

Vanzelfsprekend is de thuiszorg van Valuas van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als u in ons Valuas huizen treft.

Iedere bewoner heeft zijn eigen verhaal. Prachtig om daar naar te luisteren.

Medewerkster, Villa Pavia
Andrea staat u graag te woord
Meer te weten komen over Valuas Zorggroep of een van onze locaties?
We staan u graag te woord.

Valuas nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn weer open voor bezoek en tevens voor ontmoetingen buiten de locatie! De Valuas COVID Richtlijnen vindt u hier. Wij verzoeken alle bezoekers zich vooraf telefonisch aan te melden bij de locatie.

Om de 1.5 meter regel in huis te kunnen blijven hanteren kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.