Nieuws Tijd voor de comeback van het bejaardenhuis

10 september 2019

Door de toename van het aantal ouderen neemt de druk toe op de professionele zorg en mantelzorgers. Dit vereist een doorontwikkeling van het bejaardenhuis. Een doorontwikkeling welke ouderen de mogelijk geeft om zelf een keuze te maken uit verschillende typen zorg.

Valuas Zorggroep investeert in deze ontwikkeling door bijvoorbeeld het aanbieden van appartementen waar ouderen zelfstandig kunnen wonen met gespecialiseerde begeleiding en intensieve zorg van hoge kwaliteit, geheel afgestemd op de persoonlijke wensen.

Meer weten over het bejaardenhuis nieuwe stijl en de bijkomende voordelen? Lees hier het volledige artikel van het Financieel Dagblad of neem contact met ons op.

Bron: Financieel Dagblad, Martine Wolzak

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.