Nieuws Valuas biedt medewerkers en bezoekers sneltest aan

16 november 2020

Wij willen onze bewoners en medewerkers zo goed mogelijk beschermen en doen er alles aan om iedereen gezond en gelukkig te houden.

Om die reden bieden wij vanaf nu iedereen die een Valuas locatie wil betreden een corona-sneltest aan. Het afnemen van de sneltest is een service en een aanvulling op de bestaande richtlijnen binnen al onze locaties.

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.