Nieuws Valuas medewerkerstevredenheidsonderzoek

16 juli 2020

Onafhankelijk en ISO gecertificeerd onderzoeksbureau Triqs, voerde in opdracht van Valuas Zorggroep het medewerkerstevredenheidsonderzoek uit. Het onderzoek meet de tevredenheid onder de Valuas werknemers op thema’s als;

  • inhoud van het werk, 
  • collega’s/sfeer, 
  • bereikbaarheid, 
  • persoonlijke ontwikkeling, 
  • arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden.

De uitkomst een gemiddeld cijfer van een 7,7. Waarbij het werken met plezier, de veelzijdigheid van het werk en de fijne samenwerking en contact met collega’s de pijlers zijn waar Valuas het hoogste op scoort.

Wij zijn dan ook ontzettend trots op onze medewerkers die elke dag samen met plezier werken op onze locaties met en voor onze bewoners. 

Wil jij werken bij Valuas? Bekijk dan onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie met jouw CV en motivatie.

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.