Nieuws Valuas opent 3 nieuwe locaties

7 januari 2021

In 2021 wordt gestart met de bouw van drie nieuwe Valuas locaties in Warmond, Vught en Zwolle. Op deze prachtige aanstaande locaties verwachten wij in 2022 de eerste bewoners te kunnen verwelkomen.

Locatie Warmond

Een voormalig klooster dat getransformeerd zal worden tot een moderne zorgresidentie genaamd “Mariënhaven”. Het project zal over een totale capaciteit van 41 wooneenheden beschikken, verdeeld over 22 zorgstudio’s en 19 kamers voor herstelverblijf.

Locatie Vught

Een ruime villa genaamd ‘Villa Vught’ die herontwikkeld zal worden tot een luxueuze zorgresidentie. Het project ligt aan de rand van het centrum van Vught en zal na de oplevering beschikken over 19 zorgstudio’s en 2 ruime zorgappartementen.

Locatie Zwolle

In drie aaneengeschakelde monumentale panden gelegen aan de Koestraat in het centrum van Zwolle, worden er 26 appartementen gerealiseerd inclusief een prachtige stadstuin.

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoekers. De (beperkte) bezoekmogelijkheden kunnen wijzigen en per locatie (regio) verschillen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.