Nieuws Valuas Zorggroep in “Zorg voor nu en later’

19 augustus 2020

Deze maand is er een exclusief interview te lezen met onze directeur Wonen en Zorg in de zorg special Zorg voor nu en later. In het interview leest u meer over de dit jaar plaatsgevonden overname, de visie van Valuas op zorg en het leven in een Valuas zorgvilla.

‘Zorg betekent bij Valuas niet betuttelen maar aanvoelen wat een ieder nodig heeft’, is op de website te lezen van de Valuas Zorggroep. Het in 2011 opgerichte familiebedrijf is sinds mei 2020 eigenaar van Nova Zembla Zorg, dat sinds jaar en dag een gevestigde naam was in Oegstgeest. 

Directeur Wonen en Zorg Hans den Hartog vertelt dat een groeiwens leidde tot deze overname: “We hebben meer dan geluk gehad met Valuas, omdat onze kernwaarden volledig overeenkomen. Voor onze (toekomstige) bewoners verandert er dus niets met deze overname. Want ook onder de naam Valuas bieden we 24/7 zorg in een huiselijke, kleinschalige omgeving met hoogwaardige aandacht en service. Bovendien bepalen de bewoners, de familie en het team samen de dagelijkse gang van zaken.”

Verder lezen? De zorg special is vanaf 19 augustus te verkrijgen bij de Oegstgeester Courant en het Leiderdorps dagblad.

Interview door: Caroline Spaans

Meer Valuas Nieuws

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel