Domus Valuas Zorghotels Deskundige zorg in een prachtige omgeving

Domus Valuas heeft op verschillende locaties door het hele land zorghotels: herstelzorg in een prachtige omgeving. De zorghotels hebben mooi ingerichte hotelkamers en bieden 24/7 zorg. U kunt boeken voor een herstelverblijf na een behandeling of operatie; of ter overbrugging wanneer u wacht op plaatsing in een woonzorglocatie. Het zorghotelteam bestaat uit deskundige zorgmedewerkers en gastvrouwen maar ook een huisarts en fysiotherapeut.

Elke kamer heeft een modern ziekenhuisbed, persoonsalarmering en aangepast sanitair. Verder beschikt u over een eigen TV, wifi, kluisje en föhn. Eten en drinken kunt u op uw hotelkamer of in het restaurant. Naast herstelzorg en Eerstelijns Verblijf, onder toezicht van een huisarts, bieden enkele locaties ook respijt- en overbruggingszorg.

Domus Magnus en Valuas Zorggroep zijn onderdeel van Domus Valuas

Onze Zorghotels

Aldeboarn +31(0)499 725 500

Den Haag +31(0)70-3184900

Oirschot +31(0)499 725 500

Zeist +31(0)30-2372750

Warmond +31(0)71-3101400

Over Valuas Zorghotels

Valuas Zorghotels liggen op prachtige, vaak bosrijke locaties in Nederland. U kunt hier in een oase van rust werken aan uw herstel na een operatie of behandeling. De zorg en reactiveringsprogramma’s worden zorgvuldig afgestemd op uw vraag.

Wij geloven in de benadering van Positieve Gezondheid. Hierin ligt het kernpunt niet bij ziekte maar bij de mens zelf, bij zijn veerkracht en bij wat het leven betekenisvol maakt. Valuas wil mensen sterker maken om met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te houden.

Herstel en ondersteuning

Iedereen kan bij ons terecht voor een korte of langere herstelperiode. Veel gasten komen vanuit het ziekenhuis na een operatie of behandeling. Meestal is de thuissituatie ongeschikt om deze eerste herstelfase goed door te komen. Bovendien heeft u alles binnen handbereik zoals zorg, een arts en een fysiotherapeut. In een Valuas Zorghotel kan men oefenen en revalideren onder professionele begeleiding. Tijdens uw verblijf hebben wij ook oog voor emotionele en sociale ondersteuning.

Wat zijn de kosten

De kosten voor een tijdelijk verblijf in een van onze zorghotels is maatwerk en verschilt per locatie en kamertype. U zult in bijna alle gevallen een deel zelf moeten betalen. Neemt u contact met ons op voor het maken van een berekening. Belt u met onze adviseur via +31(0)85-1305767 of mail naar info@valuaszorghotels.nl

Uw reservering

Een aanvraag verloopt in een vijf korte stappen: 

  1. Onze adviseur informeert u over de beschikbaarheid, tarieven en mogelijkheden.
  2. Wij maken een vrijblijvende reservering voor u.
  3. U en uw arts vullen de benodigde papieren in.
  4. Uw aanvraag wordt door onze zorgmanager beoordeelt.
  5. Is deze beoordeling positief, dan maken we de reservering definitief.

Vlak voor de datum van aankomst, nemen wij contact met u op of alles volgens planning verloopt.

Onze hotelkamers

Onze zorghotels beschikken over verschillende typen hotelkamers. Alle kamers zijn volledig ingericht op een tijdelijk verblijf, voorzien van een elektrisch hoog-laagbed, een verrijdbaar nachtkastje; een fauteuil en een kledingkast. Daarnaast is er een persoonsalarmering beschikbaar; een HD-TV, WiFi, een kluisje en koelkast. De moderne badkamers hebben een inloopdouche en toilet met steunen. Aanvullend zijn er tal van hotelservices beschikbaar zoals roomservice.

Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze zorghotels website.

Voor verwijzers en verzekeraars

Valuas Zorghotels bieden verschillende zorgvormen: verblijf met indicatie wijkverpleging; ELV Laag Complex, ELV Hoog Complex, ELV Palliatief; Overbruggingszorg en Respijtzorg.

Verzekerden kunnen in de Valuas Zorghotels terecht voor een tijdelijk verblijf. Gasten met een indicatie wijkverpleging dienen de verblijfskosten zelf te betalen. Sommige verzekeraars vergoeden vanuit een AV-polis een deel van het verblijf en de servicekosten (waaronder nachtzorg).

Ga voor meer informatie naar www.valuaszorghotels.nl of bekijk de routekaart voor verwijzers.

Wij zetten altijd een stap verder.

Valuas Zorghotels
John staat u graag te woord
Meer te weten komen over Valuas Zorghotels of een van onze locaties?
Wij staan u graag te woord.

Vul onderstaand formulier in of neem zelf direct contact met ons op via +31(0)85-1305767

Valuas nieuws

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel