Valuas Zorghotels

Ervaar de kwaliteit van zorg, de persoonlijke aandacht en het tempo van herstellen in de prachtige omgeving van één van de Valuas zorghotels.

In een Valuas zorghotel verblijft u tijdelijk. U krijgt een hotelkamer naar keuze met een speciaal bed, persoonsalarmering en aangepast sanitair. Verder heeft alles wat u in een hotelkamer verwacht zoals HDTV, WiFi, een kluisje en een föhn. U krijgt de ondersteuning die u nodig heeft om binnen afzienbare tijd weer naar huis te gaan. Veel van onze gasten kiezen voor een verlenging van hun verblijf omdat het genieten er weer is, na een periode van herstel.

Naast herstelzorg biedt Valuas in haar zorgresidenties ook prachtige studio’s en appartementen voor respijtzorg, overbruggingszorg en permanent wonen met 24 uurs zorg.

Zeist Villa Pavia

Aldeboarn Boarnsterhim State

Den Haag Residence Haganum

Oirschot Landgoed Groot Bijstervelt

Zeist Landgoed Wulperhorst

Over Valuas Zorghotels

Valuas Zorghotels liggen op prachtige, vaak bosrijke locaties in Nederland. U kunt hier in een oase van rust werken aan uw herstel na een operatie of behandeling. De zorg en reactiveringsprogramma’s worden zorgvuldig afgestemd op uw vraag.

Wij geloven in de benadering van Positieve Gezondheid. Hierin ligt het kernpunt niet bij ziekte maar bij de mens zelf, bij zijn veerkracht en bij wat het leven betekenisvol maakt. Valuas wil mensen sterker maken om met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te houden.

Herstel en ondersteuning

Volwassenen kunnen bij ons terecht voor een korte of langere herstelperiode. De meeste gasten komen herstellen na een operatie of behandeling. In veel gevallen is de thuissituatie onvoldoende geschikt om deze eerste herstelfase goed door te komen. In een Valuas Zorghotel kan men oefenen en revalideren onder professionele begeleiding. Tijdens uw verblijf hebben wij ook oog voor emotionele en sociale ondersteuning.

Wat zijn de kosten

De kosten voor een tijdelijk verblijf in een van onze zorghotels kunt uitrekenen met onze berekenmodule. De dagprijs is een indicatie. Deze is afhankelijk van uw kamerkeuze en de vergoeding van uw zorgverzekeraar. Naast de vergoeding voor zorg en soms een deel van het verblijf, zal er altijd een deel zijn wat u zelf moet betalen. In sommige gevallen is het te ingewikkeld om dit via de berekenmodule helder te krijgen. Dan is telefonisch overleg om inzicht te krijgen in uw situatie en vraag het beste. Zodra we alle informatie hebben maken we een definitieve berekening. Belt u met onze adviseur via 085-1305767 of mail naar info@valuaszorghotels.nl

Uw reservering

Een aanvraag verloopt in een paar stappen: 

 1. Onze adviseur informeert u over de beschikbaarheid van onze kamers, of en hoe wij u kunnen helpen met uw zorgvraag en wat de voorwaarden zijn.
 2. Voor uw verblijf nodigen wij u uit voor een vrijblijvende rondleiding in ons Zorghotel.
 3. Wij nemen al uw vragen rustig met u door en wij plaatsen een vrijblijvende reservering in het hotelsysteem.
 4. U en uw arts vullen de benodigde papieren in. Uw aanvraag wordt na ontvangst door onze zorgmanager beoordeelt.
 5. Is deze beoordeling positief, dan sluiten wij schriftelijk met u overeenkomst af over de zorg en uw verblijf.
 6. Vlak voor de datum van aankomst nemen wij contact met u op om na te gaan of u op de afgesproken dag en het tijdstip bij ons aankomt.

Uw boeking is nu compleet en definitief. Ons team staat klaar om u te ontvangen.

De kamers

Standaard hotelkamer

Deze fijn ingerichte kamer is afgestemd op herstel zorg. De kamer is voorzien van een elektrisch 1-persoonsbed, een relaxfauteuil en een kledingkast.

Luxe Hotelkamer

Deze smaakvol ingerichte kamer is ruimer dan de standaardkamer en afgestemd op herstelzorg. De kamer is voorzien van een elektrisch 1-persoonsbed, een relaxfauteuil, een eettafel met stoelen en een kledingkast.

Suite

Deze luxe, ruime kamer is zeer geschikt voor herstelzorg en wat langer verblijf. De suite heeft een dubbele pantry, kledingkast, 1-persoonsbed (optioneel 2-persoons), een eettafel met stoelen en een relaxfauteuil;

Suite DeLuxe

Deze luxe en zeer ruime suite is geschikt voor één of twee personen. De luxe suite is voorzien van een dubbele pantry, kledingkast, 1-persoonsbed (optioneel 2-persoons), een eettafel met stoelen, relaxfauteuil en een aparte slaapkamer.

Al onze kamers beschikken over:

 • Inloopdouche
 • Persoonsalarmering
 • HDTV
 • WiFi
 • Zitje
 • Kluis

Wij zetten altijd een stap verder.

Valuas Zorghotels
Andrea staat u graag te woord
Meer te weten komen over Valuas Zorghotels of een van onze locaties?
Wij staan u graag te woord.

Valuas nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn weer open voor bezoek en tevens voor ontmoetingen buiten de locatie! De Valuas COVID Richtlijnen vindt u hier. Wij verzoeken alle bezoekers zich vooraf telefonisch aan te melden bij de locatie.

Om de 1.5 meter regel in huis te kunnen blijven hanteren kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.