Nieuws Veilig wonen en verblijven bij Valuas, ook tijdens corona

30 september 2020

Wonen

Op al onze locaties hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen om het dagelijks leven van onze bewoners zo goed en veilig mogelijk voort te zetten. Wij vinden de voorzorgsmaatregelen belangrijk maar het mag het menselijk contact niet volledig in de weg staan. We zoeken daarom naar creatieve en veilige wegen om dat contact te handhaven, het liefst samen met de familie.

Onze locaties blijven open voor het ontvangen van nieuwe bewoners en het geven van rondleidingen. We voegen ons uiteraard naar de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen. 

U hoeft niet te wachten met verhuizen: Wij organiseren het inhuizen op een veilige wijze. 

Belt u met +31 (0)85 130 57 67 voor vragen. Wij zullen u en uw familie, tijdens het hele proces van verhuizen, inhuizen en gewennen, blijven ondersteunen en alle vragen die er zijn beantwoorden wij graag.

Lees hier de COVID richtlijnen die wij hanteren in onze Valuas huizen en zorghotels.

Tijdelijk verblijf

We zijn er voor u, ook in deze tijd waarin corona zo dominant in onze samenleving aanwezig is. Valuas biedt zorg, aandacht en herstel in een veilige en schone omgeving.

Op verschillende locaties bieden wij een zorghotelfunctie voor herstelzorg, eerstelijnsverblijf, respijt- of overbruggingszorg. Bovendien kunt u vanuit het zorghotel op een veilige manier de overstap maken van thuis naar permanent wonen op één van onze locaties. Bij ons hoeft u niet te wachten.

Belt u ons voor meer informatie of voor het plannen van een rondleiding. U kunt ook meer informatie vinden op www.valuaszorghotels.nl

Meer Valuas Nieuws

Covid 19 informatie

Onze locaties zijn open voor bezoek. Binnen Valuas kunnen volledig gevaccineerden bewoners weer bezoekers ontvangen. De meest recente Valuas COVID-19 richtlijnen leest u hier. Ook kunt u telefonisch terecht bij onze locaties voor informatie over de meest recente bezoekregeling.

Wanneer u bij ons komt wonen of verblijven, vragen wij u vooraf of u gevaccineerd bent. Bent u volledig gevaccineerd dan hoeft u niet in quarantaine. Bent u nog niet gevaccineerd, dan vragen wij u om de eerste vijf dagen in quarantaine te blijven op uw kamer of appartement. U wordt dan op dag vijf nogmaals getest. 

Om de 1.5 meter regel in de Valuas huizen te kunnen blijven hanteren, kan het voorkomen dat wij u vragen om op een ander moment onze locatie te bezoeken. Wij danken u alvast voor uw begrip.

Deze melding verdwijnt na 10 seconden automatisch uit beeld.