Nieuws Villa le Monde in de spotlights

12 april 2022

Stijlvol wonen zoals u dat wenst én 24 uurs zorg? In hartje Vught kan het’, luidt de titel van het interview met John en Jolanda (woon- & zorgadviseur en locatiemanager) over onze gloednieuwe locatie.

Binnenkort opent zorgvilla le Monde in het centrum van het Brabantse Vught haar deuren voor de eerste bewoners. Wij kunnen niet wachten hen te ontvangen! De stijlvolle en huiselijke zorgvilla beschikt over 21 appartementen, waarvan er twee geschikt zijn voor twee personen. “Onze villa is als een groot, gezellig thuis”, zegt locatiemanager Jolanda van Halteren. “Bij ons staan de bewoners centraal, en niet hun aandoeningen. ”Alles in de zorgvilla staat in dienst van haar bewoners, zegt John Kitzen: woon-en zorgadviseur bij Valuas Zorggroep. “Samen met de familie bespreken we wat men thuis gewend was en benaderen dat in de villa zo veel mogelijk.”

Benieuwd geworden naar Villa le Monde? Lees dan nu het interview op de website van het AD over de voorzieningen in het dorp én in de villa, de sfeer in het (t)huis, de zorg en alle activiteiten die worden georganiseerd.

Meer Valuas Nieuws

Neem direct contact op

Stel hier uw vraag

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Geen titel